Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πότε έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ

Πότε έρχεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) αναμένεται στην Αθήνα ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Δευτέρα από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες βράδυ (2/9) την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, με τον Γάλλο να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 32χρονος γκαρντ/σμολ φόργουορντ Εβάν Φουρνιέ, αναμφίβολα αποτελεί μία κίνηση που θα ταράξει τα νερά της Euroleague, ενώ ο Ολυμπιακός ενισχύεται κι άλλο στη περιφέρεια, δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο.

Πατάει… Αθήνα ο Φουρνιέ και πάει Πειραιά

Ο πρώην NBAερ αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Τετάρτη (4/9) στις 23:15, ενώ σημειώνεται πως θα έρθει κατευθείαν από τη Γαλλία.

Στη συνέχεια, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το όνειρο του Φουρνιέ

Πως το είχε πει πριν από λίγα χρόνια ο Φουρνιέ, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; «Αν κάποια στιγμή γυρίσω στην Ευρώπη θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Πάντα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα στην έδρα του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη και αν επέστρεφα κάποια στιγμή στην Ευρώπη θα ήθελα να είναι για μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό».

Είχε ένα όνειρο λοιπόν ο Γάλλος σούπερ σταρ κι αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ είπε το ναι στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του ένα «πυρηνικό» όπλο, καθώς είναι παίκτης που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο για μια δεκαετία και πλέον στο NBA.

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024