Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε κρίσιμη κατάσταση η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτέγκι, μετά από επίθεση με βενζίνη από τον σύντροφό της

Σε κρίσιμη κατάσταση η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτέγκι, μετά από επίθεση με βενζίνη από τον σύντροφό της

Η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και φέρεται να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, Ρεμπέκα Τσεπτέγκι, η οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον περασμένο μήνα, υπέστη εγκαύματα σε πάνω από το 75% του σώματός της, αφού φέρεται να την περιέλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Ελντορέτ της Κένυας μετά την επίθεση το απόγευμα της Κυριακής, ανέφεραν οι εφημερίδες τόσο της Κένυας όσο και της Ουγκάντα.

Τι ανέφερε ο αστυνομικός διοικητής

Ο αστυνομικός διοικητής της κομητείας Τρανζ Νζόια, Τζερεμάια Όλε Κόσιομ, δήλωσε στην εφημερίδα The Star ότι ο φίλος της Τσεπτέγκι, ονόματι Ντάνιελ Ντιέμα Μαρανγκάχ, κάηκε επίσης στην επίθεση, που χαρακτηρίζεται ως «ενδοικογενειακή διαμάχη».

Η 33χρονη Τσεπτέγκι, η οποία τερμάτισε 44η στο Παρίσι, έχει ένα σπίτι στην Κένυα όπου μένει όταν προπονείται στη χώρα, ενώ από την αστυνομία ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Ουγκάντας

Η ομοσπονδία Αθλητισμού της Ουγκάντας, αναφέρει τα εξής: «Με λύπη ανακοινώνουμε ότι η αθλήτριά μας Ρεβέκα Τσεπτεγκέι (Rebecca Cheptegei), η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Moi Teaching and Referral Hospital στο Eldoret, ύστερα από περιστατικό που περιλαμβάνει τον Κενυάτη φίλο της».

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024