Το σαββατοκύριακο που πέρασε είχαν την τιμητική τους οι γάμοι, καθώς αρκετοί γνωστοί είτε ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας είτε αντάλλαξαν όρκους αγάπης με τους συντρόφους τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου ήταν μερικά από τα ζευγάρια που γιόρτασαν τον έρωτά τους και τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, ένα ακόμα γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά το έκανε κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και ηθοποιό Αλέξανδρο Παρθένη και την Βιβή Κωστοπούλου, οι οποίοι μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενη βήμα στη σχέση τους.

Ο γάμος τους έγινε το περασμένο Σάββατο στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας στη Μονεμβασιά, μαζί με μέλη των οικογενειών τους και στενούς φίλους τους. Μάλιστα την είδηση την έκαναν οι ίδιοι και κάποιοι φίλοι τους τις τελευταίες ώρες, που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή και τη δεξίωση.

Η αρχή έγινε στο Instagram του Αλέξανδρου Παρθένη, πρώτα με ένα βίντεο από τις ετοιμασίες της Βιβής Κωστοπούλου.

Ενώ πριν από λίγο, η Βιβή Κωστοπούλου ανέβασε δύο φωτογραφίες τους γράφοντας «Παραμύθια και ιστορίες των κάστρων…».