Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κόκοτας: «Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

Δημήτρης Κόκοτας: «Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

Τί δήλωσε η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του.

Συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Δημήτρης Κόκοτας, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε ο 55χρονος  κατέρρευσε εντελώς ξαφνικά μπροστά στους συνεργάτες του κατά την διάρκεια προβών, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

O μεγάλος τραγουδιστής νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) , ενώ υπενθυμίζεται πως νοσηλεόταν από τις 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από το ατυχές συμβάν.

Με μεγάλη λύπη παρακολουθήσαμε τη σύζυγό του να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του. Η σύζυγός του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του MEGA ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με την υγεία του τραγουδιστή, ενώ σημειώνει μικρή βελτίωση. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών».

Στη συνέχεια μας ενημέρωσε ότι χρειάζονται κάποιες περεταίρω εξετάσεις αναφορικά με την κατάσταση του οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα στο μήνα.

Only in

Success story: 1 στα 4 παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό

Από το 2019, ο αριθμός αυξήθηκε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο σε 20,7 εκατομμύρια το 2022 - Η Ευρωπαϊκή Ένωση των ανισοτήτων δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει, με τον πιο αρνητικό τρόπο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024