Δεν είναι ένας ακόμα βρετανός μουσικός – είναι ένας βιρτουόζος της κιθάρας, μουσικός παραγωγός, ακτιβιστής και… αστροφυσικός! Ωστόσο, όλοι ξέρουμε τον Μπράιαν Μέι ως τον συνιδρυτή των Queen, μια από τις μεγαλύτερες rock μπάντες του προηγούμενου αιώνα – αυτός, που μαζί με τον Φρέντι Μέρκιουρι μας χάρισαν μερικές κλασικές επιτυχίες.

Ωστόσο, ο 77χρονος κιθαρίστας, περνάει δύσκολες. Όπως ο ίδος έκανε γνωστό μέσω του καναλιού του στο YouTube, πριν από λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει το ένα του χέρι. Όμως, όπως τόνισε, τα καλά νέα είναι ότι ακόμα μπορεί να παίξει κιθάρα.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι και ο Μπράιαν Μέι σε συναυλία των Queen το 1985.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω μερικά καλά νέα και αυτά είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», είπε στο βίντεο ο Μπράιαν Μέι και συμπλήρωσε: «Το λέω αυτό επειδή υπήρχε κάποια αμφιβολία, επειδή πριν από περίπου μια εβδομάδα είχα ένα πρόβλημα υγείας που οι γιατροί το ονόμασαν μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο».

Ο γνωστός μουσικός, στο βίντεό του, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Frimley για την καταπληκτική φροντίδα που είχε, ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να πω τίποτα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ήθελα να γίνει τίποτα, ξέρετε. Πραγματικά, δεν θέλω τον οίκτο».