Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστροφή στη μεγαλη οθόνη πλάι στον Τιμοτέ Σαλαμέ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστροφή στη μεγαλη οθόνη πλάι στον Τιμοτέ Σαλαμέ

O έρωτας της κόρης της Γκουίνεθ Πάλτροου την πέιθει να παίξει στο «Marty Supreme».

H Γκουίνεθ Πάλτροου επιστρέφει στις κινηματογραφικές οθόνες μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος; Η κόρη της, Απλ Μάρτιν.

Σύμφωνα με πηγές, η 51χρονη πείστηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Marty Supreme» και αυτό συνέβη λόγω της Απλ, η οποία κατά πώς φαίνεται είναι ερωτευμένη -έστω και πλατωνικά- με τον ηθοποιό Τιμοτέ Σαλαμέ. Η εν λόγω ταινία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ-πονγκ, Μάρτι Ράισμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γαλλοαμερικανός σταρ, καθώς θα μοιραστεί και μέρος της παραγωγής. Ωστόσο, δεν μας είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιο ρόλο θα ενσαρκώσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail την Τρίτη: «Μόλις η Γκουίνεθ είπε στην Απλ ότι ο Τιμοτέ δεν είναι μόνο παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής, παρακάλεσε τη μαμά της να δεχτεί».

Και πρόσθεσε: «[Η Γκουίνεθ] Αφού το διάβασε και το λάτρεψε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία μεγάλη επιθυμία να παίξει αυτή τη στιγμή, πείστηκε από την Απλ, η οποία σκοπεύει να βρίσκεται στα γυρίσματα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Η τελευταία φορά της Πάλτροου στη μεγάλη οθόνη ήταν ως Πέπερ Ποτς στην ταινία «Avengers: EndGame», το οποίο βγήκε το 2019. Ωστόσο, από τότε έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από μικρού μήκους ταινίες, καθώς και στο «The Politician» του Netflix, στο οποίο ήταν παραγωγός ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλτσουκ, στο «She Said» το 2022 και σε ένα επεισόδιο του «American Horror Stories» πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι ο Σαλαμέ την ενέπνευσε να ξαναμπεί στον χώρο του κινηματογράφου, η ίδια δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι μόνο ένας από τους συμπρωταγωνιστές της στο «Iron Man» θα μπορούσε να την επαναφέρει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λοιπόν, θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αναλάβω οποιονδήποτε ρόλο αυτή τη στιγμή, μόνο και μόνο λόγω της δουλειάς μου, αλλά, υποθέτω ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα μπορούσε μάλλον πάντα να με φέρει πίσω. Ξέρετε, σε έναν βαθμό».

Όταν μίλησε για πρώτη φορά για το προγραμματισμένο της διάλειμμα το 2019, η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στις προθέσεις της να εγκαταλείψει εντελώς την καριέρα της ως ηθοποιός. Στόχο της χολυγουντιανής σταρ αποτελούσε το να επικεντρωθεί στην αυτοκρατορία της, Goop, τουλάχιστον για κάποιο καιρό. Αυτός ο καιρός μάλλον πέρασε, καθώς η κόρη της φαίνεται να μην την αφήνει να προσηλωθεί στους στόχους της. Α και ποιός μπορεί να κατηγορήσει μια μητέρα που θέλει να βρίσκεται περσσότερο μαζί με το παιδί της; Βέβαια, παρά τις ελπίδες της νεαρής Απλ, να θυμίσουμε ότι ο Τιμοτέ διατηρεί εδώ και καιρό δεσμό με την Κάιλι Τζένερ κι αυτό φαίνεται να πάει καλά. Για να δούμε.

Only in

SOS εκπέμπει ο πλανήτης - Πόσο απέχουμε από το σημείο τήξης

Η κλιματική κρίση προκαλεί την σταδιακή υπερθέρμανση του πλανήτη - Ποια είναι η απόσταση μέχρι την ανατροπή της ισορροπίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024