Το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε στιγμιότυπα λίγο πριν ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα της «Φάρμας» αποκαλύπτοντας την παρουσία του γιου του. Μάλιστα το 2 χρόνων αγοράκι φορούσε ρούχα που ταίριαζαν με το ύφος του παιχνιδιού. Τζιν παντελονάκι και αντίστοιχο πουκάμισο, καπελάκι και ψηλές αδιάφροχες μπότες.

Στο πλευρό του παρουσιαστή βρίσκεται ο γιος του, Κίμωνας, ο οποίος θέλησε να κάνει μια τελευταία επιθεώρηση στον χώρο, προκειμένου να δει αν όλα είναι εντάξει.

Μαζί με τον γιο του

Ο γνωστός σεφ – παρουσιαστής τον Σεπτέμβριο του 2022 απέκτησε τον γιο του, καρπό του έρωτά του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου, ενώ πριν λίγους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του.

Η ανάρτηση για τον γιο του

Ο τρυφερός μπαμπάς έντυσε μουσικά τα Insta Stories του με τους ήχους από το τραγούδι της Ρένας Βλαχοπούλου, «Το Πετεινάρι». Κρύβοντας βέβαια το προσωπάκι του μικρού από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με μια καρδούλα.

Ο μικρός Κίμωνας στα γυρίσματα της Φάρμας μαζί με τον πατέρα του