Η Λίλι Κόλινς γιόρτασε τρία χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της, Τσάρλι Μακ Ντάουελ. Η 35χρονη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια του «Εmily in Paris» Λίλι Κόλινς για να τιμήσει την πολύ σημαντική αυτή ημέρα, ανέβασε μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον άνδρα της. Στις φωτογραφίες φαίνεται να φορούν καθημερινά ρούχα, να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν ξέγνοιαστα, ενώ κοιτούν ο ένας στα τον άλλο κατάματα.

Η Λίλι Κόλινς και ο σεναριογράφος μετρούν όμορφες στιγμές τουλάχιστον από το τις 4 Σεπτεμβρίου του 2021, όπου οι δύο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους με μια τελετή που έλαβε χώρα στο Κολοράντο της Αμερικής.

Δημόσια δήλωση αγάπης από τη Λίλι Κόλινς

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και κόρη του θρυλικού μουσικού, Φιλ Κόλινς, έγραψε στην εν λόγω ανάρτηση: «Χαρούμενη επέτειο στον άνθρωπο που με κάνει να γελάω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Τρία χρόνια στην αγκαλιά σου ήταν το μεγαλύτερο δώρο. Χωρίς μακιγιάζ και με ένα απλό μπλουζάκι, με κάνεις να αισθάνομαι σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη. Σε λατρεύω Τσάρλι ΜακΝτάουελ. Περισσότερο απ’ όσο μπορώ να πω. Στην υγειά μας για αμέτρητες απίστευτες στιγμές μαζί (συν τις ασορτί φωτογραφίσεις). Και να σκεφτείς ότι τα καλύτερα έρχονται…».

Κατά το παρελθόν η νεαρή ηθοποιός Λίλι Κόλινς είχε εμπλακεί σε κακοποιητική ερωτική σχέση κι είχε τοποθετηθεί γι’ αυτό δημοσίως, οπότε με μεγάλη μας χαρά τους ευχόμαστε με τη σειρά μας κι εμείς να ζήσουν ευτυχισμένοι.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)