Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ παρουσίασε 18 φωτογραφίες που θέλησε να αποχαιρετήσει τους καλοκαιρινούς μήνες με ένα διαφορετικό τρόπο.

Αντίο καλοκαίρι

«Αντίο στις μεγάλες ημέρες και τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Αντίο καλοκαίρι. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Μαντόνα.

Η αγάπη για το άλογο της και η επιθυμία για ένα ακόμα

Ειδικά, δε, για το άλογό της σημειώνει: «Είναι ένα Irish Sport και ακούει στο όνομα Ρόλερ. Ήταν πολύ καλό απέναντί μου και ακόμα αντέχει, αλλά θέλω να αποκτήσω ένα καινούργιο, καμία πρόταση;»

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα λαμπερή στα 64 χρόνια της

Η Μαντόνα πριν λίγες εβδομάδες συμπλήρωσε τα 64 χρόνια της και γιόρτασε στην Ιταλία με αγαπημένους φίλους, τα παιδιά της και τον νέο της σύντροφο.

Η σταρ έχει αποκτήσει την 24χρονη Λούρδη, τον 21χρονο Ρόκο, τον 15χρονο Ντείβιντ Μπάντα, την 15χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα δίδυμα που είναι 8 ετών, την Εστέρ και τη Στέλλα Τσικόνε.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των γενεθλίων της, η Μαντόνα πήρε μέρος στους παραδοσιακούς εορτασμούς του 15αύγουστου από το μπαλκόνι του εστιατορίου La Tagliata, θαυμάζοντας τα πυροτεχνήματα πάνω από την ακτή Αμάλφι.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)