Τι κι αν οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους και στην καθημερινή… χειμωνιάτικη ρουτίνα. Για κάποιους το καλοκαίρι όχι απλά δεν έχει τελειώσει, αλλά βρίσκεται ακόμα στα κόκκινά του. Ανάμεσα σε αυτούς τους τελευταίους βρίσκεται και η Μαριάννα Μπαφίτη, η οποία το ζει στις παραλίες της Μυκόνου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού. Η «Μις Πιερία» του 2016 εμφανίστηκε στο SantAnna, όπου και εντοπίστηκε να ποζάρει με στόχο μάλλον να κάνει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – μέσω του οποίου φροντίζει να κρατά το κοινό της ενημερωμένο για το τί συμβαίνει στη ζωή της.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, που έχει σπουδάσει ψυχολόγος και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε στην εν λόγω παραλία με ένα αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό και φυσικά συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Μύκονος αποτελεί τον τελευταίο προορισμό της Μιριάννας Μπαφίτη στο tour στα νησιά των Κυκλάδων που πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι, καθώς νωρίτερα είχε περάσει ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο.

Στο πιο πρόσφατο υλικό που μας χάρισε το Mykonos Live TV την βλέπουμε να ποζάρει μπριοστά από το κινητό της σε ξαπλώστρες, ενώ αργότερα μπαίνει στη θάλασσα για να κάνει ακριβώς το ίδιο χαμογελώντας και χορεύοντας στην ακροθαλασσιά.

*Πηγή: Μύκονος Live TV