Είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό κατά την διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 48 ώρες στη ΜΕΘ.

«Το έπαθα πάνω στη σκηνή, τρία λεπτά πριν την απογευματινή παράσταση. Έφτιαχνα τη γραβάτα μου και ξαφνικά ένιωσα σαν ακόρντο ένα μούδιασμα στη γλώσσα, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι, πρώτη μου φορά στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι είναι όγκος, σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό» δήλωσε ο Αθερίδης και συμπλήρωσε: «Τελικά πήρα ένα ηρεμιστικό και βγήκα στην παράσταση. Τα έκανα όλα πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα η παράσταση να κρατήσει 12 λεπτά λιγότερο. Σε μια σκηνή πήγα να τινάξω ένα τσιγάρο και δεν μπορούσα να το “πετύχω” με τα δάχτυλα. Μου κόβονται τα πόδια. Σκεφτόμουν ότι θα με πιάσει πανικός, αλλά με κατάλαβαν οι συνάδελφοι και φώναξαν γιατρό. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μαγνητική και ήταν εγκεφαλικό. Έτσι πρόλαβα τη θρομβόλυση και την επόμενη μέρα ήμουν μια χαρά».

Μάλιστα, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι πέρασε 48 ώρες στη ΜΕΘ. «Έκατσα 48 ώρες στην Εντατική και ήμουν ευγνώμων που ζω. Αν ήταν πιο μεγάλος ο θρόμβος θα μπορούσα να μείνω ξερός, να μείνω σακάτης, να μην ξαναμιλήσω. Όλα είναι ζάρια εκείνη την ώρα» τόνισε.

«Πάθαμε το ίδιο με τον Σταρόβα, εκείνος στην ομιλία κι εγώ στην κίνηση» είπε ο γνωστός ηθοποιός.