Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τη θέση του στο αεροπλάνο και γίνεται viral – «Όπλο» το κουταβίσιο βλέμμα

Σκύλος αρνείται να εγκαταλείψει τη θέση του στο αεροπλάνο και γίνεται viral – «Όπλο» το κουταβίσιο βλέμμα

Έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του TikTok, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια views και σχεδόν 500.000 likes σε λίγα 24ωρα

Αναρτήθηκε στο TikTok πριν από τέσσερις ημέρες και κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο likes και πολλά περισσότερα views!

Ο λόγος για έναν αξιολάτρευτο σκυλάκο που… απογοητεύτηκε όταν του ζητήθηκε να κατέβει από κάθισμα σε αεροπλάνο -όπου είχε βολευτεί- και να την παραχωρήσει στην ιδιοκτήτριά του που καθόταν κανονικά εκεί.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά του στο TikTok, φαίνεται ότι ο σκύλος, όχι μόνο να κάθεται αναπαυτικά στο κάθισμα του αεροπλάνου, αλλά αρνείται να της παραχωρήσει τη θέση του. Μάλιστα, προσπάθησε με «δόλιο» τρόπο (σημ.: το κουταβίσιο βλέμμα που ελάχιστοι αντιστέκονται) να την πείσει να τον αφήσει να καθίσει εκεί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, το κουτάβι κάθεται στο κάθισμα και κοιτάζει το πάτωμα με «ένοχο» βλέμμα, ενώ η κοπέλα στέκεται όρθια και περιμένει να κάτσει στη θέση της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

@hit_isacu Very demure of Blacky😂😂 #humortiktok #humorlatino #airplane #dogs #dogsoftiktok #adoptdontshop #rescuedog #funnyvideos #mexico #panama ♬ original sound – Isa Quiros

«Cuando a tu perro rescatado se le suben los humos», δηλαδή «όταν τα σκυλιά διασώστες εργάζεται σκληρά», έγραψε η κοπέλα στη λεζάντα και οι αντιδράσεις στα σχόλια έπεσαν βροχή.

Οι χρήστες του TikTok διασκέδασαν την αντίδραση του σκύλου με αποτέλεσμα να τον κάνουν viral.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024