Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Σήμερα χάνεις λίγη από τη λάμψη και τη ζωηράδα σου. Κάπως ντροπαλό κι εσωστρεφή σε βρίσκει η Τετάρτη. Εσωτερικοί μονόλογοι λαμβάνουν τόπο έρχεσαι σε πραγματική επαφή με το παρελθόν σου και το ποιος στ’ αλήθεια είσαι.

Στα θετικά: Χτίζεις σχέσεις με ανθρώπους και αισθάνεσαι ότι τους ξέρεις χρόνια.

Στα αρνητικά: Γίνεσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου στα επαγγελματικά με αποτέλεσμα να χάνεις την ενέργειά σου. Χαλάρωσέ το λίγο.

Ταύρος

Σήμερα Τετάρτη, αγαπημένε μου Ταύρε, έρχεσαι σε επαφή με τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μέσα από τη διαδικασία αυτή ανακαλύπτεις τη σημασία να φροντίζεις τον αυτό σου, αλλά και τη σημαντικότητα του να έχεις μια ρουτίνα γύρω από αυτό. Κάνεις συζητήσεις σήμερα με περισσότερη ένταση και φαίνεται κάτι να σε ενοχλεί.

Στα θετικά: Βρίσκεις εκείνο το σημείο- κλειδί ανάμεσα στη φροντίδα του εαυτού σου και τη διαχείριση των καθημερινών επαγγελματικών προκλήσεων.

Στα αρνητικά: Αφήνεις μικροεντάσεις να σε επηρεάσουν με αποτελέσματα σου δημιουργείται περισσότερο άγχος απ’ ότι απατούν οι καταστάσεις.

Δίδυμος

Η Τετάρτη σε βρίσκει να περνάς όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καλέ μου Δίδυμε. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δώσεις προσοχή στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις ευχάριστες αναμνήσεις.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή μοίρα και σου ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις από τη ζωή σου.

Στα αρνητικά: Κάποιες υπερβολές έκανες σε σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών σου αι τώρ βγαίνουν στη φόρα.

Καρκίνος

Ηρεμία και γαλήνη για σένα σήμερα και τα άλλα ζώδια σε ζηλεύουν. Ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις το χρόνο που έψαχνες στους αγαπημένους σου. Βέβαια με τον Άρη στο ζώδιό σου τα συναισθήματά σου είναι λίγο στα όρια, οπότε καλό είναι να προσπαθήσει σαν μείνεις ψύχραιμος ανά στιγμές.

Στα θετικά: Η ανάγκη σου για σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα θα σου βγει σε καλό.

Στα αρνητικά: Έχεις λίγες εντάσεις με το σύντροφό σου, αλλά θα ξεπεραστούν.

Λέων

Λάμπεις και σήμερα, αγαπημένε μου Λέοντα, πιο πολύ από όλα τα ζώδια. Κάνεις νέες γνωριμίες και το σύμπαν σε ωθεί σε νέες περιπέτειες συνεχώς. Δείξε την αληθινή σου προσωπικότητα και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα καταφέρεις όλους του στόχους σου με διπλωματία και επιμονή.

Στα θετικά: Φωτεινές ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο, φίλε Λέοντα. Εκμεταλλεύσου τες.

Στα αρνητικά: Κάποια πρόσωπα εμφανίζονται ως καλοί συνεργάτες σου, όμως η πραγματικότητα απέχει.

Παρθένος

Παρεξηγήσεις και κακό! Όλο ψάχνεσαι, Παρθένε, και δημιουργείς εντάσεις κι αναταραχές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες συνήθειές σου είναι τοξικές για τις σχέσεις σου και κάποιες πεποιθήσεις σου δεν κάνουν καλό ούτε σε εσένα, αλλά ούτε και σε κανέναν που βρίσκεται δίπλα σου.

Στα θετικά: Βάζεις σε τάξη τα οικονομικά σου και τον προϋπολογισμό αυτών.

Στα αρνητικά: Σήμερα καλό θα ήταν να κάνεις λίγο πίσω σε προσωπικές διαμάχες γιατί θα χάσεις, μάλλον σε επικείμενους διαπληκτισμούς.

Ζυγός

Πολλές υποχρεώσεις σε κυνηγάνε σήμερα, Ζυγέ μου. Ωστόσο η μέρα προσφέρεται για να εκφράσεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου. Η προσωπική ανάπτυξή σου , αλλά και η κοινωνική δικτύωσή σου αποτελούν το επίκεντρο της ημέρας.

Στα θετικά: Επαγγελματικές νίκες, ερωτικές θραύσεις… Ανάβεις φωτιές την Τετάρτη σε κάθε επίπεδο.

Στα αρνητικά: Γεμίζεις υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να διαχειριστείς ψύχραιμα.

Σκορπιός

Σήμερα, Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, έρχεσαι σε επαφή με μια πνευματικά πλευρά σου. Η μέρα σου φέρνει την απομόνωση που αναζητάς εδώ και καιρό. Η ημέρα φαίνεται ιδανική για να βρεις ισορροπία μέσα από την πνευματική σου αναζήτηση.

Στα θετικά: Προσπερνάς ψύχραιμα τις δυσκολίες της ημέρας.

Στα αρνητικά: Μπορεί να εμφανιστεί ένταση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τοξότης

Νέοι στόχοι για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, βρίσκεις επιτέλους το χώρο να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό στους γύρω σου. Παρότι πρόκειται για άτομα νέα στη ζωή σου αισθάνεσαι ότι τα γνωρίζεις χρόνια.

Στα θετικά: Το ταίρι σου εκπλήσσεται θετικά με τη λίμπιντό σου να βρίσκεται στα ύψη.

Στα αρνητικά: Τα οικονομικά σου είναι κάπως πιεσμένα καθώς εμφανίζονται απρόβλεπτα έξοδα.

Αιγόκερως

Διευρύνονται οι γνώσεις σου σήμερα, Αιγόκερε. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τον εσωτερικό σου κόσμο. Ωστόσο παρατηρούνται κάποιες εντάσεις ε άτρομα του περιβάλλοντός σου.

Στα θετικά: Με αγάπη και κατανόηση μπορείς να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σου.

Στα αρνητικά:  Θα έρθει στην επιφάνεια ότι δεν ταιριάζεις και τόσο με κάποιους ανθρώπους στον περίγυρό σου.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να εντάξεις την άσκηση στη ρουτίνα σου, αγαπητέ Υδροχόε. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό σε καλεί να εξετάσεις την ιδεολογία σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σταθερά τα ερωτικά σου καθώς δεν εστιάζεις εκεί.

Στα θετικά: Αν είσαι σε σχέση θα τα πας φανταστικά, καθώς θα περάσεις μερικές όμορφες στιγμές – αρκεί να το θέλεις.

Στα αρνητικά: Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου αρχίζουν και αυξάνονται, με αποτέλεσμα να νιώσεις μια πίεση που δεν ξέρεις αν θα την αντέξεις.

Ιχθύς

Περίεργη μέρα η σημερινή. Από τη μια σε πιάνουν τα ψυχολογικά και οι φόβοι σου, από την άλλη η δημιουργικότητα και ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα κόκκινα. Το πώς θα καταφέρεις να τα συνδυάσεις αυτά τα δύο είναι το δύσκολο παζλ που πρέπει να ολοκληρώσεις.

Στα θετικά: Οι νέες γνωριμίες που κάνεις σου βγάζουν τον πιο συναισθηματικό εαυτό σου, κάτι που σου είχε λείψει.

Στα αρνητικά: Δυστυχώς για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, πρώτα πρέπει να τους ζήσεις. Είσαι έτοιμος για αυτό;