Τρία βίντεο ντοκουμέντο στα οποία δείχνουν ακριβώς τι έγινε με την σκουριασμένη κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης τραυματίζοντας, ελαφρά, ένα 14χρονο κορίτσι, παρουσίασε το MEGA.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένα τρόλεϊ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε στη μέση του δρόμου.

Το ατύχημα έγινε με αδιανόητο τρόπο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν έφυγε η μία από τις δύο κεραίες και σαν ντόμινο χτύπησε την κολόνα ή αν το σύρμα τεντώθηκε τόσο που να κάνει την κολόνα να σπάσει.

Στο πρώτο οπτικό υλικό αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα  – η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ – να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ καi την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.