Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του συζύγου έζησε μία γυναίκα μαζί με τα ανήλικα παιδιά της στη Νίκαια μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμό.

Μητέρα και παιδί έγιναν θύματα της ανεξέλεγκης βίας ενός 36χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να βίασε τη σύζυγό του και εν συνεχεία να χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι το ανήλικο παιδί τους.

Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Τι συνέβη

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (02/09) μέσα στο σπίτι της οικογενείας στη οδό Γέμελου στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, ο 36χρονος άνδρας γύρισε στο σπίτι από την εργασία του και, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί την σύζυγό του, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας εννέα και έξι ετών.

Όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, ο 36χρονος την έβριζε χυδαία μπροστά στα παιδιά τους, τα οποία παρακολουθούσαν το σκηνικό τρομαγμένα και έκλεγαν. Μάλιστα, ο «νταής» πατέρας κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς την 9χρονη κόρη του και, αφού την προσέβαλε, την χτύπησε με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η γυναίκα του 36χρονου και μητέρα του παιδιού, φοβούμενη μήπως βλάψει τα παιδιά, πήρε την απόφαση να τον καταγγείλει στην Αστυνομία αποκαλύπτοντας τη φρίκη που ζούσε.

Όπως κατέθεσε, το προηγούμενο βράδυ ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει και τη βίασε.

Άμεσα δόθηκε εντολή για την αναζήτηση και τη σύλληψη του 36χρονου. Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο 36χρονος «νταής» κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και βιασμό μετά την καταγγελία της συζύγου του.