Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Νεκρή μετά από τροχαίο η αδερφή του γνωστού Βρετανού πυγμάχου, Κάλουμ Σίμπσον

Ζάκυνθος: Νεκρή μετά από τροχαίο η αδερφή του γνωστού Βρετανού πυγμάχου, Κάλουμ Σίμπσον

Η 19χρονη Λίλι Σίμπσον διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου έδωσε δεκαήμερη «μάχη», αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή - Το σπαρακτικό αντίο του αδερφού της μέσα από κοινές τους φωτογραφίες

Αβάστακτος είναι ο πόνος του γνωστού Βρετανού πυγμάχου Κάλουμ Σίμπσον για τον θάνατο της 19χρονης αδερφής του, η οποία πέθανε ύστερα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πριν από λίγες μέρες, ενώ έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο.

Πρόκειται για την 19χρονη Λίλι Σίμπσον, η οποία βρισκόταν στο ελληνικό νησί για διακοπές, όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο και τελικά πέθανε ύστερα από 10 μέρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας, όπου είχε διακομιστεί.

Ο γνωστός πυγμάχος έκανε μία δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram και επιβεβαίωσε τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής, που έδωσε «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά το ατύχημα που είχε στη Ζάκυνθο, η Λίλι διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου και κατέληξε.

Η άτυχη 19χρονη νοσηλεύθηκε για 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» στις 21 Αυγούστου 2024. Ο Κάλουμ Σίμπσον θέλησε να την αποχαιρετήσει ανεβάζοντας μία συλλογή από φωτογραφίες τους μαζί στα social media.

Το σπαρακτικό «αντίο» του αδερφού της

«Η καρδιά μου είναι απολύτως συντετριμμένη που λέω ότι η όμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά πάρα τις βέλτιστες προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, η Λίλι κατέληξε», έγραψε και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη. Πάντα θα σε αγαπώ».


Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Κάλουμ περιελάμβαναν μία από τη Λίλι που γιόρτασε τη νίκη του επί του Ζακ Τσέλι στις 3 Αυγούστου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μπάρνσλεϊ στο Όουκγουελ, στο οποίο κέρδισε ο Σίμπσον τους τίτλους της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες τους από όταν ήταν παιδιά.

Σε ανάρτησή του ο αδερφός του Κάλουμ, ο Μπράντλεϊ Σίμπσον έκανε με τη σειρά του ένα συγκινητικό post για να αποχαιρετήσει την αδερφή του: «Δεν υπήρχε κανείς περισσότερο που μου άρεσε να “πειράζω”, λέγοντας ότι είσαι ο δεύτερος πιο όμορφος Σίμπσον αλλά και οι δύο ξέραμε κατά βάθος ότι ήσουν η πιο όμορφη από όλους μας. Μπορεί να μην είσαι πια εδώ, αλλά είσαι ακόμα στην καρδιά μας και σε αγαπώ τόσο πολύ. Πέτα ψηλά αδερφούλα», έγραψε.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024