Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Drama queens: Το fashion «beef» ανάμεσα στη Ναόμι Κάμπελ και την Άννα Γουίντουρ

Drama queens: Το fashion «beef» ανάμεσα στη Ναόμι Κάμπελ και την Άννα Γουίντουρ

Μια κόντρα ανάμεσα στις δύο σταρ της μόδας, Ναόμι Κάμπελ και Άννα Γουίντορ και η ιστορία πίσω από αυτήν.

Το drama στον κόσμο της μόδας δεν είναι κάτι νέο, αλλά η πρόσφατη «κόντρα» μεταξύ της Ναόμι Κάμπελ και της  Άννα Γουίντουρ στο Harlem Fashion Row, την εκδήλωση για την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης έφερε μια νέα διάσταση στις σχέσεις των δύο γυναικών. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η Ναόμι Κάμπελ καθυστέρησε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, κάτι που ενόχλησε εμφανώς την Γουίντουρ με αποτέλεσμα να παραδώσει το βραβείο Fashion Icon που προοριζόταν για την «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας στη Σαμίρα Νασρ, αρχισυντάκτρια του Harper’s Bazaar, για να το παρουσιάσει εκείνη.

Η Άννα Γουίντουρ, η οποία είναι γνωστή για την αυστηρή της προσέγγιση στη μόδα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την καθυστέρηση της Ναόμι Κάμπελ, αναφέροντάς την ως «κάποια που αργεί συχνά» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Το σχόλιο αυτό ήταν ένα διακριτικό πείραγμα, που όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από το κοινό και, φυσικά, από το ίδιο το μοντέλο.

Είναι γνωστό ότι η Ναόμι Κάμπελ δεν διστάζει να απαντήσει σε όλους – ακόμα και στην Άννα Γουίντουρ.

Η Ναόμι Κάμπελ, δεν άφησε το σχόλιο να περάσει χωρίς απάντηση. Κατά τη διάρκεια της δικής της ομιλίας, έκανε μια αναφορά στην αργοπορία της, λέγοντας: «Ναι, η Ναόμι πάντα αργεί… αλλά πιστεύω στην ανώτερη δύναμή μου». Το κοινό αντέδρασε με γέλια, αναγνωρίζοντας την αμεσότητα και το χιούμορ της supermodel.

Ωστόσο, η Ναόμι Κάμπελ δεν σταμάτησε εκεί. Στην συνέχεια της ομιλίας, αναφέρθηκε στη Γουίντουρ ως «η άλλη κυρία» και δήλωσε ότι προτιμούσε να της απονείμει το βραβείο η Σαμίρα Νασρ, αντί για εκείνη, επισημαίνοντας την καλή της σχέση με την αρχισυντάκτρια του Harper’s Bazaar. Αυτή η δήλωση έδωσε μια ένδειξη για τη δυναμική των σχέσεων στον κόσμο της μόδας και προκάλεσε νέα συζήτηση για τη φύση της συνεργασίας μεταξύ αυτών των δύο ισχυρών γυναικών.

Παρά την υποβόσκουσα ένταση, η Ναόμι Κάμπελ αναγνώρισε την υποστήριξη που της έχει προσφέρει η Άννα Γουίντουρ καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ευχαριστώντας την για την ευκαιρία που της έδωσε ως νεαρό μαύρο μοντέλο και για τη συμβολή της στην προώθηση της μόδας. Η εκδήλωση στο Harlem ήταν μια ευκαιρία για τη Ναόμι Κάμπελ να αποτίνει φόρο τιμής στα μαύρα μοντέλα που άνοιξαν το δρόμο για εκείνη και να αφιερώσει το βραβείο της στις γυναίκες που τη στήριξαν.

Η «κόντρα» αυτή αν δείχνει ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες φιγούρες στον κόσμο της μόδας δεν είναι απρόσβλητες από τις λεπτές αντιπαραθέσεις και τα υπονοούμενα που κρατούν ζωντανό το δράμα σε έναν χώρο όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία.

* Πηγή: Grace

Only in

Πού πηγαίνουν διακοπές οι σούπερ πλούσιοι; Οι 23 κορυφαίοι πολυτελείς προορισμοί

Όταν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα τίποτα στον πλανήτη δεν είναι απρόσιτο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024