Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στα βήματα της Τζούλια Ρόμπερτς: H Μπέλα Χαντίντ είναι η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Chopard

Στα βήματα της Τζούλια Ρόμπερτς: H Μπέλα Χαντίντ είναι η παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Chopard

Ο ελβετικός οίκος πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών δίνει το σκήπτρο στην Μπέλα Χαντίντ.

Τη συγκρίνουν και δικαίως, με την Όντρεϊ Χέπμπορν για τα λεπτά χαρακτηριστικά, τη φυσική ομορφιά και την έμφυτη κομψότητά της. Η Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα του κόσμου της μόδας αναλαμβάνει τώρα, στα 27 της χρόνια, έναν νέο ρόλο. Αυτόν της παγκόσμιας πρέσβειρας του οίκου Chopard. Διαδέχεται μάλιστα την βραβευμένη με Όσκαρ «Pretty Woman» Τζούλια Ρόμπερτς, που είχε αυτόν τον ρόλο τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση μόλις επιβεβαιώθηκε, όσοι όμως παρακολουθούν την πορεία του σούπερ μοντέλου ίσως είχαν αντιληφθεί ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα άτυπο φλερτ με τον ελβετικό οίκο. Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, η Μπέλα Χαντίντ εθεάθη στο κόκκινο χαλί φορώντας δημιουργίες υψηλής κοσμηματοποιίας της Chopard. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

μπέλλα

©Chopard

Αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε από στελέχη του ελβετικού οίκου πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων ότι η ωραία Μπέλα θα είναι στο εξής το πρόσωπο της Chopard. Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανίζεται σε διαφημίσεις και σε εικόνες μέσα στις μπουτίκ της Chopard και στα κοσμηματοπωλεία που πωλούν δημιουργίες του οίκου.

©Chopard

Κομψότητα και Joie de Vivre

Σύμφωνα με την Καρολίν Σόιφελε, συμπρόεδρο και καλλιτεχνική διευθύντρια της Chopard, «η Μπέλα αποτελεί την επιτομή του πνεύματος της Chopard: ένας αρμονικός συνδυασμός αβίαστης κομψότητας και όρεξης για ζωή που είναι πραγματικά γοητευτικός και απηχεί τέλεια αυτό που αντιπροσωπεύουν τα ρολόγια και τα κοσμήματά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτό το νέο ταξίδι μαζί».

Μπέλα 2

©Chopard

Η χάρη και η ζωντάνια της Μπέλα Χαντίντ αποτυπώνονται σε έξι εκπληκτικές εικόνες. Την καμπάνια, που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης την 1η Σεπτεμβρίου, υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος Alasdair McLellan, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο εμβληματικές διαφημίσεις της Chopard.

Μπέλα 3

©Chopard

Με τα μαλλιά της κομψά μαζεμένα και με λιτή, κομψή εμφάνιση, η Μπέλα Χαντίντ ακτινοβολεί ομορφιά και αυτοπεποίθηση και ενσαρκώνει τέλεια την κομψότητα και το Joie de Vivre των συλλογών Haute Joaillerie, Happy Hearts, Happy Sport, Happy Diamonds, Ice Cube και Alpine Eagle της Chopard.

Μπέλα 4

©Chopard

Η Χαντίντ ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία της μόδας σε ηλικία 16 ετών. Έκτοτε έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα δεκάδων περιοδικών, εδραιώνοντας τη θέση της ως παγκόσμιο είδωλο της μόδας και ως μούσα μεγάλων σχεδιαστών. Χαρισματική προσωπικότητα, γι’ αυτό και το περιοδικό Time την επέλεξε ως έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2023.

Το 2022 της απενεμήθη ο τίτλος «Μοντέλο της Χρονιάς» στα British Fashion Awards. Εκτός από την καριέρα της στον κόσμο της μόδας, η Μπέλα είναι και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας με την εταιρεία μη αλκοολούχων εναλλακτικών ποτών Kin Euphorics και τη σειρά αρωμάτων Orebella.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024