Βρισκόμαστε ήδη υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης στην Παρθένο, που σημαίνει πως ήρθε η ώρα για ορισμένα ζώδια να πάρουν τις καταστάσεις στα χέρια τους, να βάλουν μια τάξη στην καθημερινότητά τους, να οργανωθούν και να διεκδικήσουν στόχους και επιθυμίες.

Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αφήσουμε πίσω την ανεμελιά και τις καλοκαιρινές στιγμές, και να δούμε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε αποτελεσματικότητα. Πρόκειται όμως για μια δύσκολη Σελήνη, αφού πέρα από πειθαρχία, συγκέντρωση και οργάνωση, έχει και μια αντιθετική όψη με τον Κρόνο.

Αυτό σε κάθε περίπτωση σημαίνει πως δεν είναι ώρα για βιαστικές κινήσεις, αλλά αντιθέτως χρειάζονται σταθερά και σίγουρα βήματα για την εξέλιξη σας. Να θυμάστε πάντα, πως ο Κρόνος είναι ο αυστηρός δάσκαλος που μας δίνει τα μαθήματά μας και δεν αγαπά τις επιπολαιότητες και τις βιασύνες. Θέλει σύνεση, σοβαρότητα και μέθοδο.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα:

Παρθένος

Είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε πιέσεις και δυσκολίες, αλλά αποφασίστε τι στόχους θέλετε να ακολουθήσετε και φτάστε το μέχρι τέλους. Να θυμάστε όμως, πως η κατάσταση θέλει υπομονή και επιμονή για να βάλετε τις σωστές βάσεις και να επιβραβευθείτε. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας και διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Τοξότης

Θέματα καριέρας, κοινωνικού στάτους, αλλά και δημόσιας εικόνας θα έρθουν στο προσκήνιο με αυτή τη Νέα Σελήνη, που σας επηρεάζει έντονα. Ίσως θέλετε με τη νέα σεζόν να κατακτήσετε την επιτυχία και τους στόχους της ζωής σας, να αυξήσετε τη φήμη σας, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα σας απασχολεί έντονα και μάλιστα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δεύτερου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση και είναι σημαντικό να σκεφτείτε την απάντηση που θα δώσετε. Μη φοβηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας και μη χάσετε την ευκαιρία για να προετοιμάσετε μια νέα αρχή. Να θυμάστε πως χωρίς ριζικές αλλαγές, δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Υπολογίστε το ρίσκο και διαλέξτε την καταλληλότερη επιλογή για εσάς.

Ιχθύς

Για εσάς τους Ιχθύες, οι σχέσεις και τα κοντινά σας πρόσωπα θα έρθουν στο προσκήνιο και χρειάζεται προσοχή. Αν είστε σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί ή αν νιώθετε πως ορισμένα κοντινά σας πρόσωπα δεν σας καλύπτουν πια, είναι ώρα να τους αφήσετε πίσω σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για την ψυχολογία σας. Αναρωτηθείτε ποια πρόσωπα είναι εκείνα που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας, που σας καταλαβαίνουν και σέβονται τα όρια σας. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά να θυμάστε πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο και ρόδινα στρωμένο. Επομένως κάντε τις κατάλληλες αλλαγές, έχοντας πρώτα σκεφτεί καλά τις καταστάσεις.

* Πηγή: Grace