Η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται στο Φεστιβάλ Βενετίας και μας χαρίζει έμπνευση με τις red carper εμφανίσεις της. Εκτός όμως από τις κομψές δημιουργίες που επέλεξε, εμείς κάναμε focus στο μακιγιάζ της γνωστής ηθοποιού που ήταν συνώνυμο της κομψότητας. Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram μας δείχνει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει αυτό το λαμπερό makeup look.

Το πιο ζεστό χρώμα κραγιόν φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου, δίνοντας στο πρόσωπο της μία γλυκιά αίσθηση και δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο με μίνιμαλ λογική. Ο λόγος για ένα κραγιόν με μπορντό και καφέ υποτόνους που αποτελεί την ιδανική απόχρωση για αυτό το φθινόπωρο.

Plus, αυτή η απόχρωση δίνει μια φρέσκια νότα στο μακιγιάζ και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Η λαμπερή ηθοποιός απογείωσε το συγκεκριμένο μακιγιάζ εφαρμόζοντας ρουζ και σκιά στους ίδιους τόνους δημιουργώντας ένα μονοχρωματικό makeup look, μία από τις κορυφαίες τάσεις.

Η πανέμορφη Τόνια Σωτηροπούλου επιλέγοντάς ένα glossy lip look ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα σαρκώδη χείλη και την σταρένια επιδερμίδα της. Αν θέλετε να ανανεώσετε το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τα αγαπημένα καλλυντικά της!

* Πηγή: Grace