Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Skincare μετά τις διακοπές: Τι δεν πρέπει να παραλείψεις

Skincare μετά τις διακοπές: Τι δεν πρέπει να παραλείψεις

Όλα όσα θα πρέπει να βάλεις στην skincare ρουτίνα σου μετά τις διακοπές για να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου από την κορφή ως τα νύχια.

Οι διακοπές έχουν τελειώσει, τουλάχιστον για τους περισσότερους και ο Σεπτέμβρης μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να ανανεωθούμε και να βάλουμε νέους στόχους για την νέα σεζόν. Τώρα είναι και η κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεώσετε και την skincare ρουτίνα σας, προκειμένου να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και το αλάτι, καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Τι πρέπει να έχει το skincare σου μετά τις διακοπές

Η περιποίηση του προσώπου είναι κομβικής σημασίας για την υγιή λάμψη της επιδερμίδας. Έκτος από τον ενδελεχή καθημερινό καθαρισμό και τις επιμέρους θεραπείες προσώπου, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για κάθε τύπο δέρματος.

Κάθε βράδυ αφού ολοκληρώσεις τον καθαρισμό σου με την κρέμα ή το σαπούνι καθαρισμού, εφάρμοσε την θαυματουργή ρετινόλη και βιταμίνη C και στην συνέχεια μην ξεχάσεις την ενυδατική κρέμα προσώπου και το serum, που θα «κλειδώσει» την υγρασία και θα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Εάν θέλεις να κάνεις αποτοξίνωση και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου βαθύτερο καθαρισμό, τότε οι μάσκες προσώπου είναι ιδανικές.

Από την skincare ρουτίνα του προσώπου δεν γίνεται να λείπουν και οι θεραπείες χειλιών. Τα ενυδατικά lip balm και lip oils θα χαρίσουν στα χείλη σου φυσική λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.

Εξίσου σημαντική είναι όμως και η περιποίηση του σώματος. Ειδικά τις πρώτες μέρες μετά τις διακοπές όπου το μαύρισμα «φεύγει», η απολέπιση του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μην εμφανίζονται στην επιδερμίδα σου τα ενοχλητικά «μπαλώματα».

Μόλις βγεις από το μπάνιο, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις ενυδατική κρέμα για να χαρίσεις στο δέρμα σου την πολύτιμη ενυδάτωση που χρειάζεται και για να το περιποιηθείς μετά το καθημερινό ξύρισμα ή την αποτρίχωση.

Η ενυδάτωση του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν θέλεις η επιδερμίδα σου να έχει υγιή όψη, χωρίς να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

H skincare ρουτίνα σου δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την περιποίηση των μαλλιών σου αλλά και του τριχωτού της κεφαλής.

Εκτός από τις επιμέρους θεραπείες, μπορείς να χρησιμποιήσεις serum για να μειώσεις το φριζάρισμα και να χαρίσεις στα μαλλιά σου πρόσθετη ενυδάτωση και θρέψη, που είναι απαραίτητη μετά το καλοκαίρι.

Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα για την Υγεία & Ομορφιά ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μάλιστα, θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024