Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα lunch box για κολατσιό στο σχολείο

Τα καλύτερα lunch box για κολατσιό στο σχολείο

Οδηγός για να διαλέξετε το καλύτερο lunch box.

Αν έχετε παιδιά που πηγαίνουν παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο ή δημοτικό σχολείο θα γνωρίζετε ήδη πως εκτός από τη σχολική τσάντα κάθε πρωί θα πρέπει να πάρουν μαζί τους το αγαπημένο τους ταπεράκι με το φαγητό τους.

Το σωστό φαγητοδοχείο μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη σχολική εμπειρία του παιδιού σας, βοηθώντας να διατηρούνται τα γεύματά του φρέσκα, νόστιμα και τακτοποιημένα

Ευτυχώς, τα lunch box μεσημεριανού γεύματος είναι διαθέσιμα, πλέον, σε μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων και στυλ, έτσι ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη (του παιδιού).

Υπάρχουν lunch box μεσημεριανού γεύματος δύο επιπέδων για να διαχωρίσετε τα σνακ από τα φαγητά – ή τα γλυκά από τα αλμυρά – ενώ οι μεμονωμένες επιλογές είναι ιδανικές για ζεστά φαγητά.

Άλλωστε οι διαφορετικές θήκες βοηθούν στη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας, αποτρέποντας την ανάμειξη των τροφών και διατηρώντας κάθε στοιχείο του γεύματος στη θέση του.

Το ασφαλές κλείσιμο με καπάκι εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο παραμένει φρέσκο και προστατευμένο, αποτρέποντας τις διαρροές και τα ατυχήματα.

Επιλέξετε φαγητοδοχεία θερμός  σε περίπτωση που ο παιδικός σταθμός ή το νηπιαγωγείο δε διαθέτουν φούρνο. Είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του φαγητού.

Τα πλαστικά φαγητοδοχεία αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για τη σχολική διατροφή.

Είναι ελαφριά, οικονομικά και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που ενθαρρύνουν τα παιδιά να φάνε με όρεξη το κολατσιό τους.

Σε κάθε περίπτωση επιλέξτε φαγητοδοχεία χωρίς BPA και δισφαινόλες και φυσικά με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Και αφού επιλέξετε το κατάλληλο φαγητοδοχείο, θα πρέπει να διαλέξετε και την τσάντα μεταφοράς του.

Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να επιλέξτε μια τσάντα  κατασκευασμένη από ισοθερμικό υλικό ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σταθερή, αποτρέποντας την ανταλλαγή θερμότητας με τον περιβάλλοντα αέρα.

Αφήστε το παιδί σας να επιλέξει το τσαντάκι φαγητού της αρεσκείας του που θα το συντροφεύει στο σχολείο και στις εκδρομές του.

Μην ξεχνάτε το παγούρι

Εάν η διατήρηση της θερμοκρασίας ενός ροφήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελεί προτεραιότητα, τότε η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά σας είναι τα παγούρια θερμός.

Τα παγούρια αυτά μπορούν να κρατήσουν τα υγρά κρύα ή ζεστά για αρκετές ώρες, καθιστώντας τα ιδανικά είτε για καλοκαίρι είτε για χειμώνα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ασφαλές κλείσιμο. Κανείς δεν θέλει το περιεχόμενό του να βρέξει την τσάντα.

Όλα τα είδη για το κολατσιό των παιδιών σας θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr, και θα τα παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα, όπου και αν βρίσκεστε και με δωρεάν μεταφορικά!

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί και διαλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ώστε να παραλάβετε όλες τις παραγγελίες σας σε μια μόνο παράδοση.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024