Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μίνιμαλ φθινόπωρο της Τζένιφερ Λόπεζ

Το μίνιμαλ φθινόπωρο της Τζένιφερ Λόπεζ

Τι κι αν η προσωπική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ είναι άνω κάτω; Το στυλ της συνεχίζει να είναι απαλό και ήρεμο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ διανύει τη μίνιμαλ και κομψή εποχή της και αυτό αποδεικνύεται από κάθε της εμφάνιση τους τελευταίους μήνες – η glam ομάδα της φαίνεται πως έχει σαφείς οδηγίες. Πρόσφατα, μάλιστα, ο nail artist της, Tom Bachik -επιμελείται τα νύχια πολλών celebrities, όπως Σελένα Γκόμεζ και Μάργκοτ Ρόμπι – δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram το νέο μανικιούρ της σταρ, που δεν ήταν άλλο από ένα κομψό «american manicure» πάνω στα μακριά, αμυγδαλωτά της νύχια.

Το «american manicure» αποτελεί τεράστια τάση και το αγαπημένο στιλ μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ αφού το είδαμε για πρώτη φορά στα νύχια της το φθινόπωρο του 2023 και ένα χρόνο μετά διαπιστώνουμε ότι επιστρέφει ξανά σε αυτό. Και δικαίως! Αποτελεί ένα κλασικό, διαχρονικό και κομψό nail trend, που είναι τέλειο για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Εάν δεν ξέρετε τι σχέδιο να κάνετε στο επόμενο ραντεβού, το “american manicure” είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση.


Το «american manicure» είναι σαν ένα γαλλικό, αλλά με ένα μίνιμαλ twist. Η διαφορά του αμερικάνικου μανικιούρ από το κλασικό french mani είναι η βάση, η οποία είναι πιο υπόλευκη -στο γαλλικό είναι πιο ροζ, για να μιμείται το φυσικό χρώμα των νυχιών-, καθώς και η γραμμή που δεν είναι λευκή αλλά μπεζ, για να δημιουργεί ένα natural look. Ευτυχώς, ο Tom Bachik μοιράστηκε μερικά από τα δικά του αγαπημένα nude βερνίκια νυχιών στο Instagram -τσεκάρετε το Mademoiselle από Essie-, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση, για να να δημιουργήσετε κι εσείς το δικό σας «american manicure» στο σπίτι μόνες σας.

Αφού δημιουργήσετε, λοιπόν, τη βάση στα νύχια σας και την αφήσετε να στεγνώσει πολύ καλά, έπειτα θα περάσετε στη γραμμή του αμερικάνικου μανικιούρ. Για τη γραμμή, θα χρειαστείτε ένα μπεζ βερνίκι νυχιών, που θα εφαρμόσετε ακριβώς πάνω στη φυσική γραμμή των νυχιών σας ή και πιο πάνω αν θέλετε να είναι πιο παχιά -μπορείτε να δοκιμάσετε το Coconuts Over OPI από OPI ή το Eggshell White από Essie Espressie. Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και είστε έτοιμες!

* Πηγή: Vita

Only in

Στο ΠΑΣΟΚ τον κλάψανε τον μακαρίτη που του «κλείνουνε» το σπίτι, στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που θα μείνουν κανά δυο θα κάνουνε σύγχρονο συνασπισμό

Πριν το γάμο του Κουτρούλη στην ΚΕ, ο Στέφανος προτείνει το κόμμα να αναβαπτιστεί, στο ΠΑΣΟΚ έχουν το όνομα αλλά χάσανε τη χάρη, και ο Χάρος στου Γεωργιάδη το ΕΣΥ να πάρει καμιά βάρδια Σαββατοκύριακου καραδοκεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024