Ζούμε σε ένα πολιτικό σκηνικό που είναι σάπιο. Έχει σαπίσει ένα οικοδόμημα το οποίο είναι ετοιμόρροπο, υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Κανελλάκης.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κανελλάκης, μιλώντας στο MEGA, το οικοδόμημα πρέπει να γκρεμιστεί να φτιαχτεί ένα καινούριο. «Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα πρώτο κόμμα. Χθες στις 10:30 – 11:00 συγκεντρωθήκαμε στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου, του ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, κάναμε επιμνημόσυνη δέηση και παρουσία της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου. Το κατάπτυστο είναι ότι δεν ήρθε κάνεις από τα παιδιά του και την οικογένειά του, ούτε από τους παλιούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι με τον Παπανδρέου και τη διακήρυξη αυτή έφτιαξαν σπίτια, καριέρες, βίλες. Δεν ήρθε κάνεις να τιμήσει τη μνήμη του», είπε.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έχει συγκεκριμένο χώρο που τιμάται, τον τιμούν παντού, σε Ελλάδα και εξωτερικό. «Όλοι ζήσαμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, τι προσέφερε. Τι έχει χτιστεί μετά τον Παπανδρέου; Πού είναι πρωτογενής τομέας; Έχουν καταδικάσει τους πολίτες στη φτώχια και στην πείνα. Η πλουτοκρατία κυβερνά το τόπο. Τα έργα ποτέ δεν υλοποιούνται», συμπλήρωσε ο Γιάννης Κανελλάκης.

Τέλος, ο Γιάννης Κανελλάκης έθιξε το ζήτημα συλλογής 5.000 υπογραφών για να κατέλθει επισήμως κάποιος υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, λέγοντας πως αυτό το άρθρο είναι κατάπτυστο, καθώς ο κάθε υποψήφιος κρίνεται από τον ελληνικό λαό. «Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε διαπιστευτήρια από Κεντρικές Επιτροπές», επισήμανε.

Δείτε όσα ανέφερε στο MEGA ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: