Ο Εβάν Φουρνιέ και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι talk of the town.

Μέχρι και ο Ίγκνας Μπραζντέικις σχολίασε τη μεγάλη κίνηση των «ερυθρόλευκων» με τον Γάλλο σούπερ σταρ, χαρακτηρίζοντας το ρόστερ που έχει δημιουργήσει πλέον η ομάδα του Πειραιά ως κολασμένο.

Ο Λιθουανός αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Πειραιώτες για την ομάδα που έχουν φτιάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

«Έχει ένα πολύ, πολύ, πολύ ταλαντούχο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί και θα διαμορφώσει την πεντάδα του, αλλά έχει ένα κολασμένο ρόστερ».

Έρχεται και παρουσιάζεται ο Φουρνιέ

Απόψε το βράδυ στις 23:15 αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Γάλλος σούπερ σταρ, για να πιάσει αμέσως δουλειά και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν. Την Πέμπτη (05/09) στις 17:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν μεθοδικά και γρήγορα, καταφέρνοντας έτσι να πείσουν τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να πει το πολυπόθητο «ναι» και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο), με ετήσιες απολαβές οι οποίες υπολογίζονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Με τους πρόεδρους να κάνουν το καλύτερο «δώρο» στον σύλλογο για τη συμπλήρωση 100 χρόνων φέτος από την ίδρυσή του!