Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νορβηγοί ήθελαν να κάνουν αντιντόπινγκ τεστ σε νεκρούς ποδοσφαιριστές!

Νορβηγοί ήθελαν να κάνουν αντιντόπινγκ τεστ σε νεκρούς ποδοσφαιριστές!

Στη λίστα με τα ονόματα που είχαν στα χέρια τους οι εκπρόσωποι της Αρχής για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ υπήρχαν πολλά σοβαρά λάθη!

Ελεγκτές ντόπινγκ απαίτησαν να κάνουν τεστ σε δύο …νεκρούς ποδοσφαιριστές στο καμπ της Εθνικής Νορβηγίας.

Την απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο εκλέκτορας των Σκανδιναβών, Στάλε Σολμπάκεν. «Εχετε κάποια κρυμμένη κάμερα;» ρώτησε τους ελεγκτές όταν συνήλθε από το σοκ. Αρκετοί διεθνείς νορβηγοί υποβλήθηκαν σε αντιντόπινγκ τεστ ενόψει των αγώνων για το Nations League.

Ωστόσο η λίστα με τα ονόματα που είχαν στα χέρια τους οι εκπρόσωποι της Αρχής για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ υπήρχαν πολλά σοβαρά λάθη. Ενας από τους παίκτες που ζήτησαν να ελεγχθεί ήταν ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Οσκαρ Μπομπ ο οποίος ήταν απών λόγω σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Ηταν επίσης τα ονόματα του Γιόργκεν Γιούβε και του Εϊναρ Γκούντερσεν. Ο πρώτος έχει αποβιώσει το 1962 και ο δεύτερος το 1983.

«Επρεπε να καλέσουμε τους επικεφαλής του Αντιντόπινγκ. Ηταν όμως λίγο αργά», είχε αστειευόμενος ο Σολμπάκεν. Για να προσθέσει: «Τα τεστ ήταν αρνητικά για τον Γιούργκεν και τον Εϊναρ».

Ντροπιασμένη η Αρχή για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ απολογήθηκε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας Χάλβορ Μπιφούγκλιεν. «Υπήρξε ένα μεγάλο λάθος. Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς συνέβη. Πρέπει να επανεξετάσουμε τις μεθόδους μας. Είναι ντροπιαστικό για εμάς», παραδέχτηκε.

Ο Γιόργκεν Γιούβε είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Νορβηγίας με 33 γκολ σε 45 αγώνες μεταξύ του 1928 και του 1937. Ο Εϊναρ Γκούντερσεν είχε αγωνιστεί 33 φορές με την εθνική ομάδα στο διάστημα 1917-1928 σημειώνοντας 26 γκολ.

Ο Γιόργκεν Γιούβε

Only in

Success story: 1 στα 4 παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό

Από το 2019, ο αριθμός αυξήθηκε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο σε 20,7 εκατομμύρια το 2022 - Η Ευρωπαϊκή Ένωση των ανισοτήτων δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει, με τον πιο αρνητικό τρόπο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024