Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα… Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Σήμερα στο λιμάνι ο Γάλλος σούπερ σταρ

Ώρα… Φουρνιέ στον Ολυμπιακό: Σήμερα στο λιμάνι ο Γάλλος σούπερ σταρ

Η «βόμβα» Φουρνιέ έσκασε και πλέον οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να τον υποδεχθούν στην Αθήνα.

Η σπουδαιότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι γεγονός. Και την πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός! Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκλεισαν το deal της χρονιάς και φέρνουν στην Ελλάδα έναν σούπερ σταρ. Και μέχρι πριν λίγο καιρό πρωταγωνιστή στο NBA. Τον Εβάν Φουρνιέ!

Πρόκειται για μία μεταγραφή που… τάραξε τα νερά στη Euroleague και έχει αναγκάσει αρκετές στοιχηματικές εταιρείες να εμφανίζουν πλέον τον Ολυμπιακό ως το Νο.1 φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague!

Πατάει… Ελλάδα σήμερα ο Φουρνιέ

Το βράδυ της Δευτέρας (2/9) οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου άσου. Και απόψε, βράδυ Τετάρτης (4/9), ο Φουρνιέ αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα, να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών, εν όψει της έναρξης της Euroleague στις 4 Οκτωβρίου με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν μεθοδικά, γρήγορα, καταφέρνοντας έτσι να πείσουν τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να πει το πολυπόθητο «ναι» και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές οι οποίες υπολογίζονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23:15 και είναι δεδομένο πως χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θα τον περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία για να τον αποθεώσουν και να τον υποδεχθούν όπως αρμόζει σε έναν σταρ!

Το όνειρο του Φουρνιέ

Πως το είχε πει πριν από λίγα χρόνια ο Φουρνιέ, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; «Αν κάποια στιγμή γυρίσω στην Ευρώπη θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Πάντα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα στην έδρα του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη και αν επέστρεφα κάποια στιγμή στην Ευρώπη θα ήθελα να είναι για μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό».

Είχε ένα όνειρο λοιπόν ο Γάλλος σούπερ σταρ κι αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ έδειξε τις… διαθέσεις του προχωρώντας σε μία κίνηση με νόημα, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσής του από τους Πειραιώτες, αφού πρώτα έκανε το πρώτο του… ερυθρόλευκο ποστάρισμα.

Ο Φουρνιέ άλλαξε φωτογραφία εξωφύλλου στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, βάζοντας το σήμα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τις… ορέξεις του για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό και θα τον βρει κάτοικο Πειραιά.

Only in

Στο ΠΑΣΟΚ τον κλάψανε τον μακαρίτη που του «κλείνουνε» το σπίτι, στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που θα μείνουν κανά δυο θα κάνουνε σύγχρονο συνασπισμό

Πριν το γάμο του Κουτρούλη στην ΚΕ, ο Στέφανος προτείνει το κόμμα να αναβαπτιστεί, στο ΠΑΣΟΚ έχουν το όνομα αλλά χάσανε τη χάρη, και ο Χάρος στου Γεωργιάδη το ΕΣΥ να πάρει καμιά βάρδια Σαββατοκύριακου καραδοκεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024