Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ φέρνει, όπως είναι λογικό, ανακατατάξεις στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ να είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για τον Ερυθρό Αστέρα για έναν χρόνο.

Κάτι, που ο προπονητής του σερβικού συλλόγου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν άφησε ασχολίαστο σε δηλώσεις του, λέγοντας πως όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Σφαιρόπουλος:

«Ο Πετρούσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα», ανέφερε σχετικά ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

Για το αν θα ήταν ευπρόσδεκτος: «Φυσικά και είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οι περισσότεροι τραυματισμοί που είχαμε την περασμένη σεζόν ήταν άτυχοι, όχι επειδή κάναμε κάτι λάθος. Κάποια παιχνίδια παίξαμε υπέροχα, μερικά άσχημα λόγω τραυματισμών. Γι’ αυτό έχουμε τώρα ένα ρόστερ με 16 ονόματα να καλύψουμε αυτές οι καταστάσεις, και μας καθοδηγούσε και η ποιότητα και η ποσότητα».

Μπραζντέικις: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα κολασμένο ρόστερ»

Ο Εβάν Φουρνιέ και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι talk of the town. Μέχρι και ο Ίγκνας Μπραζντέικις σχολίασε τη μεγάλη κίνηση των «ερυθρόλευκων» με τον Γάλλο σούπερ σταρ, χαρακτηρίζοντας το ρόστερ που έχει δημιουργήσει πλέον η ομάδα του Πειραιά ως κολασμένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»: «Έχει ένα πολύ, πολύ, πολύ ταλαντούχο ρόστερ ο Ολυμπιακός. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί και θα διαμορφώσει την πεντάδα του, αλλά έχει ένα κολασμένο ρόστερ».