Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώνει Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός – Μπαίνει στην ευρω-λίστα και αρχίζει προπονήσεις

Ανακοινώνει Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός – Μπαίνει στην ευρω-λίστα και αρχίζει προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα και ξεκινάει αύριο προπονήσεις. Ανακοίνωσε το «τέλος» η Γαλατασαράι.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τους Ερυθρόλευκους, αλλά πλέον είναι οριστικό ότι ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεγάλο Λιμάνι για τα επόμενα χρόνια. Καθώς πέρασε με επιτυχία και τις ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Ολιβέιρα είχε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμη και εν τέλει υπέγραψε συμβόλαιο 2ετούς διάρκειας με τους κατόχους του Conference League. Ενώ δεν είναι ακόμη σαφές εάν υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν, όπως προέκυψε το απόγευμα από σχετικό δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ολιβέιρα, με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες. Εξάλλου, το βράδυ της Τετάρτης και η Γαλατασαράι επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 32χρονο box to box μέσο, κάνοντας λόγο για αμοιβαία συμφωνία και ευχαριστώντας τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του.

Οπως είναι γνωστό από χθες, ο Ολυμπιακός θα δηλώσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στην ευρωπαϊκή του λίστα. Σε αυτήν μπορεί να βάλει 17 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές και ο Πορτογάλος θα είναι ο 16ος (σ.σ. Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Στάμενιτς, Ζέλσον Μαρτίνς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Εσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ οι υπόλοιποι).

Με λίγα λόγια, μία θέση ξένου παραμένει κενή. Η οποία θεωρητικά μπορεί να καλυφθεί έως την τελευταία στιγμή. Με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να καταθέσει τη λίστα του στην UEFA έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολιβέιρα, τέλος, θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, με τον Μεντιλίμπαρ να τον περιμένει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Πέμπτης, για να ξεκινήσει η δουλειά και το πρόγραμμα… ταχείας ένταξής του στην ομάδα. Μάλιστα, έχει σημασία να επαναλάβουμε πως από όλους τους μέσους που κοιτούσε ο Ολυμπιακός αυτός το διάστημα, ο Βάσκος τεχνικός ήταν εκείνος που υπέδειξε στο φινάλε των Πορτογάλο.

Only in

Ξεσηκωμός για τη φοιτητική στέγη - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Η στεγαστική κρίση «ακουμπά» και τους φοιτητές που εστιάζουν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εύρεση στέγης και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024