Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, σύμφωνα με το «TEAMtalk». Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει ένα ποσό μεταξύ 10 και 12 εκατομμυρίων λιρών, με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης να περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε συμφωνία κάνουν, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Η Ένωση θέλει να πάρει τη Φοφανά δανεικό, ενώ η Τσέλσι θα προτιμούσε να πουλήσει τον παίκτη σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, αφού ο Ιβοριανός στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα. Έβερτον και Σάντερλαντ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Φοφανά αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε κάποιο deal πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία, συμπληρώνει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Φοφανά έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2029 και στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, με 1 γκολ, και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με την Μπέρνλι στην Premier League σε 15 αγώνες, σκοράροντας 4 φορές.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιόνσον

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της Τετάρτης (4/9). Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τον Γενς Γιόνσον να αφήνει πίσω το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Βόλο. Θυμίζουμε πως ο Δανός χαφ είχε υποστεί μερική ρήξη τένοντα στον αριστερό δικέφαλο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες, ωστόσο πλέον είναι καλά.

Έχει μάλιστα αρκετές προπονήσεις μπροστά του για να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιόνσον γύρισε νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο μηνών. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Αλμέιδα αυτή την στιγμή είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος έχει δρόμο ακόμη μέχρι να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του στον καρπό του χεριού.