Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γουίλιαν θα κάνει πολύ χαρούμενο τον Ελ Κααμπί

Ο Γουίλιαν θα κάνει πολύ χαρούμενο τον Ελ Κααμπί

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με τις 150 και πλέον ασίστ στην καριέρα του μπορεί να «εκτοξεύσει» και τον αριθμό γκολ του Μαροκινού

Η μεταγραφή του Γουίλιαν ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του έναν τεράστιο παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στα άκρα της επίθεσης και όχι μόνο.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στην ομάδα του λιμανιού «ανοίγει» το γήπεδο στην επίθεση των «ερυθρόλευκων» κι αυτό είναι μια εξαιρετική συνθήκη στο πλάνο του Ισπανού προπονητή.

Όλοι φυσικά στον Ολυμπιακό είναι πολύ χαρούμενοι με την μεταγραφή ενός παίκτης της αξίας του Γουίλιαν, αλλά πιο χαρούμενος απ’ όλους θα πρέπει να αισθάνεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Και για το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί μια ματιά στην καριέρα και στις επιδόσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, αποδεικνύει ότι ο Γουίλιαν κάνει πάντα ευτυχισμένο τον σέντερ φορ της ομάδας του.

Οι 150 και πλέον ασίστ που έχει δώσει στην καριέρα του ο λατινοαμερικάνος άσος, παίζοντας μάλιστα για μια δεκαετία στο καλύτερο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Γουίλιαν είναι ο συμπαίκτης που ονειρεύεται κάθε σέντερ φορ, γιατί πολύ απλά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μια μοναδική ικανότητα στην τελική πάσα κι αυτό «μετράει» πολύ στην αποδοτικότητα των επιθετικών περιοχής.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η δυνατότητα του 36χρονου άσου να παίξει πίσω από τον στράικερ, είναι ένα ακόμα στοιχείο που επιτρέπει στον Γουίλιαν να δημιουργεί τις συνθήκες για το πιο εύκολο γκολ.

Αν σ’ αυτή την μοναδική ικανότητα του Βραζιλιάνου, προσθέσει κάποιος και την δική του εκτελεστική δεινότητα, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό τι μπορεί να περιμένει ο Μεντιλίμπαρ από την παρουσία του Βραζιλιάνου στην εντεκάδα της ομάδας του.

Κι εδώ έχει αξία να τονίσουμε ένα ακόμα στοιχείο που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο κι έχει να κάνει με τις στατικές φάσεις.

Ο Γουίλιαν θα πάρει πάνω του μεγάλο μέρος των στατικών φάσεων του Ολυμπιακού (κόρνερ και φάουλ) και ο Μέντι περιμένει πολλά στην υπόθεση γκολ μέσα από τα καλά χτυπήματα που έχει ο Βραζιλιάνος.

Κι αυτός είναι προφανώς ένας τομέας που ο Μέντι θέλει να δει μεγάλη βελτίωση, καθώς η παρουσία του Γουίλιαν προσφέρει αυτή την δυνατότητα.

Όπως αναφέραμε και χθες, ο Βραζιλιάνος έδειξε από την πρώτη κιόλας προπόνηση στο Ρέντη, ότι είναι αποφασισμένος να κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γι΄ αυτό και μετά την προπόνηση της ομάδας του λιμανιού έκανε και ατομικό πρόγραμμα, κάτι που δείχνει και την μεγάλη επιθυμία του παίκτη να τεθεί σύντομα στη διάθεση του προπονητή του.

Only in

Success story: 1 στα 4 παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό

Από το 2019, ο αριθμός αυξήθηκε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο σε 20,7 εκατομμύρια το 2022 - Η Ευρωπαϊκή Ένωση των ανισοτήτων δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει, με τον πιο αρνητικό τρόπο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024