Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, με την γύρω περιοχή να έχει ήδη αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Sky News, έκαναν λόγο για δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες ενώ έγιναν και δύο αεροδιακομιδές.

Άλλα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πολλούς τραυματίες, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες.

Μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα έχουν φτάσει στο σημείο, στο γυμνάσιο Απαλάτσι στην πόλη Γουίντερ, σύμφωνα με τα μμε.

Το σχολικό συγκρότημα έχει τεθεί σε lockdown, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 5 Atlanta.

Οι τραυματίες δέχονται τις πρώτες βοήθειες στο σημείο από διασώστες, σύμφωνα με το Fox 5 Atlanta, με βάση τις εικόνες του που τραβήχτηκαν από ελικόπτερο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπάροου έκανε λόγο για ένα εν εξελίξει συμβάν με πυροβολισμούς στο λύκειο με αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί στο σημείο.

«Πρόκειται για μια ένα εν εξελίξει κατάσταση», τόνισε.

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Barrow λέει ότι αυτό είναι για την ασφάλεια όλων αυτή τη στιγμή. Μην επισκέπτεστε το σχολείο του παιδιού σας αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε μαθητές κατά τη διάρκεια του lockdown», ανέφερε η σχολική περιφέρεια σε δήλωση. «Θα σας ενημερώσουμε μόλις είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει».