Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός, εντοπίστηκαν αυτή τη φορά να μοιράζονται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο νησί της Τήνου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, παρότι οι κάμερες των λουόμενων «πήραν φωτιά» αντέδρασαν με ένα χαμόγελο ως απάντηση. Οι δυο τους επισκέφθηκαν την παραλία του Μπάλλου, ενώ τους βλέπουμε να μοιράζονται γλυκά χαμόγελα και ίσως συζητήσεις. Η Τήνος αυτό το διάστημα, προσφέρεται για διακοπές, με τον περισσότερο κόσμο να έχει φύγει και τους τουρίστες που παραμένουν, να απολαμβάνουν τη φιλοξενία.

Η δημοσιογράφος νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι επισκέφθηκε την Μάνη, τη Μονεμβασιά, τους Παξούς και τον Διάπορο Χαλκιδικής, όπως μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ, από τον λογαριασμό του φωτογράφου βλέπουμε πως επισκέφθηκαν και την Κέα, την Μύκονο και την Κρήτη.

Έρωτας από τους λίγους

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός φωτογράφος, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κρύβονται κιόλας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια επαγγελματική φωτογράφιση και το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους δεν άργησε να προκύψει. Έχει παρατηρηθεί πως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz σε διάφορα μέσα, αλλά, εκτός αυτού, το παραδέχονται και οι ίδιοι. Μάλιστα, σε μια ανάρτησή της, πριν κάποιους μήνες, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος έγραψε σε φωτογραφία που τράβηξε ο σύντροφός της: «Γιατί σημασία δεν έχει τελικα να σε αγαπάει ο φακός αλλά ο φωτογράφος @kosmaskoumianos ♥️».

*Πηγή: Mykonos Live TV