Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ βολτάρουν στη Μύκονο μετά τον γάμο

Γιάννης Αντετοκούμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ βολτάρουν στη Μύκονο μετά τον γάμο

Μια πρωινή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου για τον Γιάννη και τη Μαράια μετά τον γάμο τριήμερου εορτασμού στο Costa Navarino.

Μετά τον γάμο, τη συγκίνση, τη χαρά και τις υψηλές αφίξεις παικτών του NBA στο Costa Navarino της Πελοποννήσου ο Γιάννης Αντετοκούμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έφυγαν για ένα τριήμερο ξεκούρασης στην αγαπημένη τους Μύκονο.

Εχθές το βράδυ, συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες επέλεξαν να απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα ήρεμο παραδοσιακό ταβερνάκι στην παραλία της Λιάς.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv, ωστόσο, κατέγραψε μια πρωινή τους βόλτα στα ασπρισμένα στενά της Μυκόνου.

Εχθές το βράδυ, συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες επέλεξαν να απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα ήρεμο παραδοσιακό ταβερνάκι στην παραλία της Λιάς

Δέκα χρόνια μαζί

Ο Γιάννης Ατετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Μετά από περίπου 10 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ελλάδα, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Navarino Hills, τα γήπεδα του γκολφ στο Costa Navarino, ο σούπερ σταρ και η σύντροφός του, σε ένα στενό κύκλο και μία διπλή τελετή «σφράγισαν» τον ερωτά τους. Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν δύο τελετές, καθώς ο παίκτης του NBA είναι χριστιανός ορθόδοξος, ενώ η αγαπημένη του είναι καθολική.

«Η καλή ζωή! Πήρα πίσω το instagram μου»

Σε μια νέα κοινή τους ανάρτηση, οι δύο νεόνυμφοι δείχνουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Μύκονο, λίγο πριν επιστρέψουν στο Μιλγουόκι, για την έναρξη της σεζόν στο NBA. «Η καλή ζωή! Πήρα πίσω το instagram μου», έγραψε ο «Greek Freak» στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε το βίντεο από τη βόλτα τους στη Μύκονο

Πηγή: mykonoslive.tv

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024