Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Γουινόνα Ράιντερ και ο Κιάνου Ριβς αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο»;

Γιατί η Γουινόνα Ράιντερ και ο Κιάνου Ριβς αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο»;

Οι συμπρωταγωνιστές έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι ένας πραγματικός ιερέας πραγματοποίησε μια κανονική γαμήλια τελετή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας τους «Δράκουλας», το 1992 - «Οπότε είμαστε σύζυγοι».

Περισσότερα από 30 χρόνια αφότου η Winona Ryder και ο Keanu Reeves γύρισαν μαζί τον Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ σε σκηνοθεσία Φράνσις Φορντ Κόπολα, το ζευγάρι εξακολουθεί να αποκαλεί ο ένας τον άλλο «σύζυγο».

Ενώ η 52χρονη Ryder προωθούσε, πρόσφατα, την ταινία της Beetlejuice Beetlejuice σε ένα επεισόδιο του podcast Happy Sad Confused, η ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή και ο 60χρονος Reeves αναφέρονται αστειευόμενοι ως σύζυγοι όταν στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο.

 «Ο Κόπολα λέει ότι είμαστε παντρεμένοι. Οπότε υποθέτω ότι είμαστε υπό τα μάτια του Θεού»

«Γεια σου γυναίκα, σε αγαπώ»

Το ζευγάρι έχει δηλώσει ξανά στο παρελθόν ότι τεχνικά είναι παντρεμένοι αφού γύρισαν μια σκηνή γάμου για την ταινία τρόμου του 1992 με πραγματικό ιερέα που έκανε μια πλήρη, κανονική τελετή.

Η Ryder μίλησε για τη φιλία της με τον Ριβς. «Έτσι κάνουμε πάντα… στα γενέθλιά του, θα γράψω “xρόνια πολλά, σύζυγέ μου” και εκείνος θα πει “γεια σου, γυναίκα, σ’ αγαπώ!”. Είναι ο καλύτερος».

Η Ryder ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη του podcast, Josh Horowitz, αν έχει σκεφτεί ποτέ να εμφανιστεί στις ταινίες John Wick του Reeves.

«Αν περιλάμβανε πολλά ακροβατικά, θα σκεφτόμουν, ας πούμε, τα κόκκαλά μου», είπε γελώντας. «Θεέ μου, θα έκανα κυριολεκτικά τα πάντα μαζί του όμως. Είναι τόσο ξεχωριστός».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο 

«Ο Κόπολα λέει ότι είμαστε παντρεμένοι»

Οι Reeves και Ryder υποδύθηκαν τον Jonathan Harker και τη Mina Murray στην ταινία του σκηνοθέτη Κόπολα, «Δράκουλας», βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα για βρικόλακες του Μπραμ Στόκερ.

Στο Entertainment Weekly το 2018 η ηθοποιός είχε πει ότι η παραγωγή «χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα… Κάναμε μια ολόκληρη λήψη μιας γαμήλιας τελετής… στην πραγματικότητα».

Ο Reeves, αργότερα, δήλωσε στο Esquire το 2021. «Ο Κόπολα λέει ότι είμαστε παντρεμένοι. Οπότε υποθέτω ότι είμαστε υπό τα μάτια του Θεού».

Η Ryder είναι αυτή τη στιγμή με τον επί χρόνια σύντροφό της Scott Mackinlay Hahn, ενώ ο Reeves βγαίνει με τη φίλη του Alexandra Grant.

Δείτε το τρέιλερ του Beetlejuice Beetlejuice


*Το Beetlejuice Beetlejuice προβάλλεται στις αίθουσες από τις 6 Σεπτεμβρίου.

*Με στοιχεία από people.com| Αρχική Φωτό: YouTube

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024