Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη στη Μύκονο – Τέλειο μπικίνι, ιδανικά κοσμήματα και ένα καυτό φιλί

Κατερίνα Στικούδη στη Μύκονο – Τέλειο μπικίνι, ιδανικά κοσμήματα και ένα καυτό φιλί

Η Κατερίνα Στικούδη διασκέδασε στο Jackie O’ Beach του Super Paradise χωρίς να παραλείψει τις στιλιστικές λεπτομέρειες αλλά ούτε τον έρωτά της για τον Βαγγέλη Σερίφη.

Μπορεί το καλοκαίρι ημερολογιακά να έφτασε στο τέλος του, όμως οι celebrities συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον ήλιο της Μυκόνου. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια διασκέδασε στο Jackie O’ Beach του σούπερ Super Paradise φορώντας ένα στιλάτο και σέξι μπικίνι στις αποχρώσεις του πρασίνου και του μπλε, το οποίο τόνιζε το όμορφο και γυμνασμένο σώμα της, ενώ το συνδύασε με μία μακριά τουνίκ εμπνευσμένη από το εμβληματικό πράσινο-μπλε Versace φόρεμα της Tζένιφερ Λόπεζ στα Grammys τον Φεβρουάριο του 2000.

Κι ενώ όλα τα μάτια ήταν στραμένα πάνω της εκείνη είχε μάτια μόνο για τον σύζυγο της, Βαγγέλη Σερίφη, τον γνωστό dj Rico, με τον οποίο κάποια στιγμή αντάλλαξε ένα καυτό φιλί.

Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, είναι γονείς του 2,5 χρόνων Βύρωνα και
του 6 μηνών Νικόλα, όπως έχουν αποφασίσει να τον ονομάσουν. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Κατερίνα τον Ιούνιο σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, μέσα στον Σεπτέμβριο θα βαφτίσουν τον μικρότερο γιο τους.

Το ζευγάρι μοιάζει (και προφανώς είναι) πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, είναι γονείς του 2,5 χρόνων Βύρωνα και
του 6 μηνών Νικόλα

«Η γυναίκα είναι η δύναμη της όλης υπόθεσης»

Για τη σύζυγό του, Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος είχε κατέβει υποψήφιος με το ΚΚΕ στις περασμένες εκλογές, δήλωσε πέρσι: «Γνωριστήκαμε από άλλη αιτία και αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με την Κατερίνα. Ουδέποτε είχαμε μια αποκλειστική καλλιτεχνική συνεργασία. Πότε δεν το σκέφτηκα να βάλω στόχο την οικογένεια. Πάντα πήγαινα όπως τα φέρει η τύχη. Και γενικότερα στη ζωή, στο θέμα της οικογένειας η γυναίκα είναι αυτή που θα γεννήσει, που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί, εμείς είμαστε λίγο κομπάρσοι στη διαδικασία.

»Η γυναίκα είναι η δύναμη της όλης υπόθεσης. Μέσα μου, κι εγώ και η Κατερίνα ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει αυτό το πράγμα, ήταν ζήτημα χρόνου. Όταν λείπουμε έχουμε την πεθερά μου που μας βοηθάει, έχουμε και τον πατέρα μου. Όταν υπάρχει θέληση τα καταφέρνεις μια χαρά».

Δείτε το βίντεο με το φιλί του όμορφου ζεύγους στη Μύκονο

Πηγή: mykonoslive.tv | Αρχική Φωτό: Katerina Stikoudi / Instagram

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024