Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρόλαρε τον Μπραντ Πιτ

Όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρόλαρε τον Μπραντ Πιτ

Τί δήλωσε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ στο πλαίσιο συνέντευξης στο Φεστιβάλ Βενετίας ενώ προωθούσε με τον Μπραντ Πιτ τη νέα τους ταινία «Wolfs».

Η φιλία μεταξύ του Τζορτζ Κλούνεϊ και του Μπραντ Πιτ μας είναι γνωστή από τις αρχές του 2000, όταν οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στη δημοφιλή ταινία «Οcean’s Eleven». Λογικό είναι λοιπόν μέσα στα 24 αυτά χρόνια, μεταξύ των δύο φίλων, να υπάρχουν εσωτερικά αστεία.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την εντυπωσιακή παρουσία των δύο χολιγουντιανών σταρ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για την παγκόσμια πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας τους «Wolfs», ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του φεστιβάλ. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δύο ηθοποιοί, περπάτησαν μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους, πειράζοντας ο ένας τον άλλον και κάνοντας πλάκα.

Το τρολάρισμα για την ηλικία του Μπραντ Πιτ

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης  στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ προωθούσαν τη νέα τους ταινία, ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρόλαρε τον καλό του φίλο Μπραντ Πιτ για την ηλικία του. Συγκεκριμένα, ο Κλούνεϊ αναφέρθηκε στον 60χρονο συνάδελφό του, ο οποίος δήλωσε πως νιώθει τυχερός που συνεργάζεται με τα άτομα που σέβεται.

«Είναι 74 ετών και είναι πολύ τυχερός που σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να εργάζεται με ειλικρίνεια. Είναι τυχερός που δουλεύει ακόμα σε τέτοια ηλικία», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «είναι και οι δύο πολύ τυχεροί που έχουν δουλειά και έχουν χτίσει την καριέρα τους», ειδικότερα αφού ο Κλούνεϊ τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να αναλαμβάνει μεγαλύτερους ρόλους στη μεγάλη οθόνη.

Only in

Εξαιρούνται μόνο οι δικηγόροι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι φοροτεχνικοί και οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στις φορολογικές αρχές οποιεσδήποτε πρακτικές των πελατών τους που θεωρούνται δυνητικά καταχρηστικές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024