Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, αυτή η Πέμπτη σε βρίσκει πιο ανανεωμένο από ποτέ. Καινούρια ξεκινήματα παρουσιάζονται σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το εξωτερικό περιβάλλον σου είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτικό σήμερα και η ψυχολογία σου θετική ξανά. Μαγνητίζεις τους πάντες με την προσωπικότητά σου, αλλά και την εμφάνισή σου.

Στα θετικά: Πρόοδος σε όλους τους τομείς φίλε μου Κριέ.

Στα αρνητικά: Όλα καλά, όλα ωραία.

Ταύρος

Σήμερα Πέμπτη, καλέ μου Ταύρε, επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα σου. Δίνεις βάση στην ευεξία και την υγεία σου, όπως πολύ καιρό ήθελες. Είναι μια καλή μέρα για να εντάξει την άσκηση και την καλή διατροφή. Αν δεν έχεις κατοικίδιο συντροφιάς και ήθελες, σήμερα είναι η ημέρα να το κάνεις.

Στα θετικά: Η κατάσταση της ψυχολογίας σου βελτιώνεται.

Στα αρνητικά: Παρότι παρατηρείς πολλούς νέους θαυμαστές, τα ερωτικά σου μένουν στάσιμα.

Δίδυμος

Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καλέ μου Δίδυμε. Η ημέρα προσφέρεται για ασχολίες που σου χαρίζουν χαρά και δύναμη, αλλά και άμετρο φλερτ – είτε με το σύντροφό σου, είτε, αν δεν έχεις, με κάποιο νέο άτομο στη ζωή σου.

Στα θετικά: Οι ερωτικές σχέσεις που διατηρείς ή που χτίζεις σε κάνουν να αισθάνεσαι συναισθηματικά πλήρης. Επιχειρηματικά πλάνα προσφέρονται προς ανάδειξη.

Στα αρνητικά: Νομίζω πως σήμερα θα απολαύσεις όλη την ημέρα, Δίδυμε.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με μέλη της οικογένειάς σου. Ήρθε η μέρα που θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους δικούς σου ανθρώπους κι αυτοί με τη σειρά τους θα φροντίσουν να ευδοκιμήσει η μακροχρόνια αγάπη και η αρμονία μεταξύ σας.

Στα θετικά: Έναν αέρα ανανέωσης φέρνεις και στα συναισθηματικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου.  Φτιάχνεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να εξασφαλιστεί η αρμονία στις σχέσεις που συντηρείς.

Στα αρνητικά: Ούτε και για εσένα προβλέπεται κάτι σήμερα. Ευχαριστήσου το!

Λέων

Έχεις θέσει ως στόχο σου την ευημερία στις προσωπικές σου σχέσεις και επαφές το τελευταίο διάστημα, Λέοντα. Σήμερα Πέμπτη, καταλαβαίνεις πως με τον εγωκεντρισμό που σε διακρίνει το παραπάνω πλάνο δεν θα πάει καλά κι έτσι βάζεις προτεραιότητα τους άλλους στη ζωή σου.

Στα θετικά: Αποφεύγεις τις εντάσεις τεχνηέντως στα ερωτικά σου, ενώ στα επαγγελματικά σου προσφέρονται ευκαιρίες ενίσχυσης της καριέρας σου.

Στα αρνητικά: Ίσως σε πνίξει ο βαθμός που έκανες πίσω σήμερα για ένα μικρό χρονικό διάστημα σήμερα, καθώς δεν το έχεις συνηθίσει, αλλά θα δεις ότι ήταν για καλό.

Παρθένος

Η Πέμπτη είναι περισσότερο μαζί σου από τις υπόλοιπες μέρες που πέρασαν, φίλε Παρθένε. Σήμερα επενδύεις σε πράγματα που έχουν πραγματική αξία για σένα καθώς βελτιώσεις τα έσοδά και να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση από τις προσπάθειές σου.

Στα θετικά: Θα κλείσεις κάποιες συμφωνίες που θα είναι αποδοτικές για τις επαγγελματικές σου κινήσεις.

Στα αρνητικά: Και σήμερα η συναισθηματική κάλυψη δε σου δίνεται απλόχερα, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις για αυτό. Καταλήγεις να αναθεωρείς για τις προσωπικές σου αξίες και ιδανικά, καθώς ίσως βλέπεις για άλλη μια φορά ότι μπορεί να αποβούν καταπιεστικά για τους γύρω σου.

Ζυγός

Σήμερα, για άλλη μια μέρα, λάμπεις, αγαπητέ μου Ζυγέ. Μοιράζεις χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο κι έτσι ελκύεις αβίαστα νέες συνεργασίες ή ευκαιρίες να βγάλεις χρήματα. Επιπλέον, μια καλλιτεχνική σου πλευρά αναδύεται και σου πάει πολύ.

Στα θετικά: Είσαι σε πολύ πλεονεκτική θέση στα επαγγελματικά σου. Η ημέρα προσφέρεται για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Στα αρνητικά: Μπορεί να παρασυρθείς λίγο περισσότερο από τη λαγνεία σου και να καταπατήσεις κάπως τα όρια των άλλων. Πρόσεξε να τα ζυγίσεις σωστά.

Σκορπιός

Η Πέμπτη σε βρίσκει ακριβώς όπως σε έπλασε ο κόσμος, αγαπητέ μου Σκορπιέ, δηλαδή: άκρως μυστικοπαθή. Κινείσαι υπογείως τη σημερινή μέρα και καλά κάνεις καθώς δε σε ευνοούν οι όψε4ις σήμερα για κοινωνικοποίηση. Επανασυνδέσεις ίσως λάβουν τόπο τη σημερινή, επίσης. Κάποιο άτομο που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ψυχολογία σου θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου.

Στα θετικά: Ένας νέος πνευματικός δρόμος σου φανερώνεται.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην αναλώνεσαι πολύ στα παρασκηνιακά και χάνεις την ουσία.

Τοξότης

Οι κοινωνικές σου επαφές ανθίζουν και σήμερα, φίλε μου Τοξότη. Χτίζεις μάλιστα γερές βάσεις σε όλο το εύρος των κοινωνικών σου επαφών. Ενδέχεται επίσης να επανασυνδεθείς με κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Στα θετικά: Αν έχεις μια σχέση χτίζεις ένα πιο άνετο και καθόλου επικριτικό περιβάλλον.

Στα αρνητικά: Δεν είναι και τόσο αρνητικό, μα στα επαγγελματικά σου ίσως θα πρέπει να αναπτύξεις τις διπλωματικές σου δυνατότητες. Μάλιστα ίσως κάποιο άτομο από τον περίγυρό σου προσφέρεται για αντίστοιχες συμβουλές.

Αιγόκερως

Αρμονία και γαλήνη, σήμερα, Αιγόκερε. Ενεργοποιείται ο τομέας των επαγγελματικών σου επιδιώξεων και αναδεικνύονται οι ηγετικές σου ικανότητες. Συνάδελφοι και ανώτεροι σε θαυμάζουν για τις αποφάσεις σου.

Στα θετικά: Μια δυνατότητα καρμικής γνωριμίας εμφανίζεται τη σημερινή ημέρα. Σε άλλα νέα η αρμονία περιγράφει και τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην εστιάσεις περισσότερο στα επαγγελματικά και χαλάσεις τις ισορροπίες όπως προσφέρονται για τη σημερινή ημέρα.

Υδροχόος

Όλα καλά και ήρεμα σήμερα, αγαπημένε μου Υδροχόε. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται και εξερευνείς νέες ιδέες και προσεγγίσεις για τη ζωή. Ίσως κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περίμενες να πάρει μπρος ξεκινήσει σήμερα.

Στα θετικά: Ανακαλύπτεις νέες οικονομικές προοπτικές, ευκαιρίες για μάθηση και πνευματική ανάπτυξη.

Στα αρνητικά: Ίσως διχαστείς μεταξύ ασφάλειας και ενθουσιασμού του καινούριου στα ερωτικά σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις, κάν’ το με προσοχή και σεβασμό στους εμπλεκόμενους.

Ιχθύς

Ο ερωτισμός σου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αγαπητέ μου Ιχθύ. Υπάρχει μεγάλό ενδεχόμενο να ενθουσιάσεις τον ερωτικό σου στόχο ή σύντροφο στο κρεβάτι. Επιπλέον, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου επηρεάζονται πολύ από τη θετική στάση που προβάλλεις στους ανώτερους ή τους πελάτες σου.

Στα θετικά: Έχει αυτοπεποίθηση στα εργασιακά σου και ενδέχεται να βραβευθείς.

Στα αρνητικά: Ενδέχεται οι στόχοι που έχεις θέσει να έχουν ξεπεράσει την αγοραστική σου δύναμη.