Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ελευσίνα: Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη – «Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει»

Ελευσίνα: Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη – «Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει»

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη μετά το σοβαρό τροχαίο.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σοβαρό τροχαίο. Ήταν χθες το πρωί που ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας παρασύρθηκε από οδηγό ΙΧ, ο οποίος τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Για το σοβαρό τροχαίο μίλησε φίλη του 33χρoνου στο MEGA, της οποίας ο σύζυγος είναι συνάδελφός του. «Δουλεύουν σε βαπόρι. Το παλικάρι πήγαινε στη δουλειά του, γύρω στις 06:00 με 06:30 έχει γίνει το συμβάν, γιατί κάλεσε τον σύζυγό μου και του είπε ότι είναι πεσμένος κάτω», σημείωσε για το σοβαρό τροχαίο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό που τους είπε ο 33χρονος είναι ότι «ένιωσε ξαφνικά κάποιος να τον σπρώχνει από πίσω και το παιδί βρέθηκε κάτω». Η σύγκρουση από το τροχαίο, δε, ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή πέρασε μέσα από πινακίδα.

Ο 33χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών

«Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει»

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε ότι η σύγκρουση έχει γίνει με πολλή δύναμη. Ο 33χρονος «είναι στο Κρατικό της Νίκαιας, οι άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, μετά από πάρα πολλές ώρες χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη, είναι θαύμα… Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει. Είναι στην εντατική για προληπτικούς λόγους».

Ο 33χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. «Έχει τρία ανήλικα παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο, είναι 33 χρόνων νέο παλικάρι, στη δουλειά του πήγαινε. Είναι οδηγός πάρα πολλά χρόνια, φόραγε το κράνος του κανονικά», ανέφερε για το σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα.

Η έκκληση της οικογένειας και φίλων του νεαρού οδηγού είναι όποιος γνωρίζει κάτι ή βρισκόταν στο σημείο που συνέβη το σοβαρό τροχαίο, να επικοινωνήσει με τις Αρχές σε μια προσπάθεια εύρεσης και ταυτοποίησης του οδηγού του ΙΧ που προκάλεσε το ατύχημα και εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό της μηχανής.

«Σας παρακαλώ μια κοινοποίηση να βρεθεί αυτός που το έκανε», κατέληξε η φίλη του ώστε το συντομότερο να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε τον 33χρονο μετά το σοβαρό τροχαίο.

Only in

Εξαιρούνται μόνο οι δικηγόροι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι φοροτεχνικοί και οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στις φορολογικές αρχές οποιεσδήποτε πρακτικές των πελατών τους που θεωρούνται δυνητικά καταχρηστικές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024