Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» της ΟΕΝΓΕ στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Στα νοσοκομεία τον υποδέχονται αληθινοί γιατροί»

Το «ευχαριστώ» της ΟΕΝΓΕ στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Στα νοσοκομεία τον υποδέχονται αληθινοί γιατροί»

Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη στιγματίστηκε από το επεισόδιο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με τον πρόεδρο της ΕΝΙΘ. Η ΟΕΝΓΕ δεν παρέλειψε να «ευχαριστήσει» τον υπουργό.

Με αρκετή δόση ειρωνείας σχολιάζει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τον πρόεδρο της ΕΝΙΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», που του επεσήμανε την ανάγκη για μαζικές προσλήψεις.

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας που δεν γίνονται προσλήψεις γιατί… δε γίνεται να γίνουν. Επίσης να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και φορολογουμαστε γι αυτές με 35%. Επιπλέον, μεγάλη ευγνωμοσύνη που για να σταματήσουν οι σερί εφημερίες στα νησιά πρέπει να πάθουμε εγκεφαλικό και να νοσηλευτούμε», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί πλήρως.

«Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο»

«Εδώ, ο λαλίστατος υπουργός, όταν του επισημαίνει τα προβλήματα ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Χρήστος Καραχρήστος, αυτός τον προτρέπει να ζητήσει προσλήψεις και κίνητρα για να έρθουν γιατροί στο σύστημα από το ΚΚΕ, αφού είναι κομμουνιστής και υποστηρίζει το ΚΚΕ… Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο», προσθέτουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Το σχόλιο λίγο μετά το περιστατικό καταλήγει: «Επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις επισκέψεις του υπουργού στα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα δεν τον υποδέχεται κανένας γιατρός από αυτούς τους φανταστικούς θαυμαστές του που του στέλνουν συγχαρητήρια στα social media, αλλά μόνο αληθινοί γιατροί που επισημαίνουν και διαμαρτύρονται για τα προβλήματα».

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Υγείας, έβαλε τις φωνές στον γιατρό του νοσοκομείου «Παπανικολάου» που ζητούσε μόνιμες προσλήψεις.

Ο διάλογος των δύο ανδρών αποτυπώθηκε στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση καθώς οι αρρυθμίες στο ΕΣΥ πολλαπλασιάζονται.

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024