Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου: Συγκλόνισε με την ερμηνεία της στο αφιέρωμα για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Χάρις Αλεξίου: Συγκλόνισε με την ερμηνεία της στο αφιέρωμα για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Η Χάρις Αλεξίου έχει αποσυρθεί από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για τον αγαπημένο της φίλο.

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο. Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι συνέρρευσαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τη συναυλία του «Όλοι μαζί Μπορούμε», για να τιμήσουν τον αγαπημένο στιχουργό, απολαμβάνοντας και την εμφάνιση – έκπληξη από τη Χάρις Αλεξίου.

Οι 16 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία ήταν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Συγκλονιστική η Χάρις Αλεξίου

Η σπουδαία καλλιτέχνις, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από το τραγούδι, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε «Όλοι σε φωνάζουν αρχηγό».

«Είναι και ο Μάνος Λοΐζος εδώ απόψε» είπε εμφανώς συγκινημένη η Χάρις Αλεξίου, που έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κατάμεστο στάδιο. Στο πλαυρό της βρέθηκε ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο «Η γοργόνα».

Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν ασταμάτητο, τόσο που συγκίνησε την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

Το μήνυμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Η Χάρις Αλεξίου πριν τραγουδήσει, φαίνεται να απευθύνεται στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, αλλά και στους θεατές που γέμισαν το Καλλιμάρμαρο, και να τους λέει: «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις «όχι».

Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε ξανά στην σκηνή και τραγούδησε τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή της να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι σταματά τις ζωντανές εμφανίσεις της, καθώς «έχασε τη φωνή της».

Only in

«Μετράει η κάθε μέρα…» - Τι κρύβει η (νέα) προ ΔΕΘ εντολή του Μητσοτάκη στους υπουργούς για… μετά τη ΔΕΘ

Να γυρίσει το κλίμα απογοήτευσης που αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση – Οι προσθαφαιρέσεις στο καλάθι παροχών και τα ακροατήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024