Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βούλισμα: Ο «κρυμμένος» θησαυρός της ανατολικής Κρήτης

Βούλισμα: Ο «κρυμμένος» θησαυρός της ανατολικής Κρήτης

Με χρυσαφένια άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, το Βούλισμα είναι μια παραλία που γοητεύει κάθε επισκέπτη.

Τι κι αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει και επίσημα. Για κάποιους ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον καλύτερο μήνα του χρόνου για διακοπές – άλλωστε, ο καιρός όχι απλά το επιτρέπει, αλλά είναι ο κατάλληλος για βουτιές. Όπως και η ανακάλυψη καλά κρυμμένων μυστικών σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Ένα από αυτά είναι και η παραλία Βούλισμα, γνωστή και ως Χρυσή στην ανατολική Κρήτη, στο Ίστρον, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του Αγίου Νικολάου. Αυτή η παραλία αποτελεί έναν ειδυλλιακό προορισμό που γοητεύει κάθε επισκέπτη με τη χρυσαφένια άμμο της και τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά της. Το φυσικό περιβάλλον γύρω από την παραλία είναι εξίσου μαγευτικό, με καταπράσινους λόφους και βραχώδεις σχηματισμούς, προσδίδοντας μια αίσθηση απομόνωσης και ηρεμίας.

Τα καθαρά νερά έχουν αναδείξει το Βούλισμα στην 6η θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς και ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία CV Villas

Το Βούλισμα δεν είναι μόνο ένας τόπος φυσικής ομορφιάς, αλλά και ένας προορισμός που προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. (Φωτογραφίες: Instagram / Macrame by Voulisma)

Η παραλία είναι γνωστή για την απαλή κλίση του βυθού της, καθιστώντας την ιδανική για ασφαλή κολύμβηση, ενώ τα καθαρά νερά της έχουν αναδείξει το Βούλισμα στην 6η θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς και ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία ενοικίασης πολυτελών κατοικιών CV Villas.

Το Βούλισμα δεν είναι μόνο ένας τόπος φυσικής ομορφιάς, αλλά και ένας προορισμός που προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Η παραλία διαθέτει οργανωμένες εγκαταστάσεις με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ποικιλία θαλάσσιων σπορ, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης.

* Με πληροφορίες από το diakopes.gr

Only in

«Μετράει η κάθε μέρα…» - Τι κρύβει η (νέα) προ ΔΕΘ εντολή του Μητσοτάκη στους υπουργούς για… μετά τη ΔΕΘ

Να γυρίσει το κλίμα απογοήτευσης που αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση – Οι προσθαφαιρέσεις στο καλάθι παροχών και τα ακροατήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024