Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Oasis: Δύο επιπλέον συναυλίες μετά την πρωτοφανή ζήτηση για την περιοδεία τους

Oasis: Δύο επιπλέον συναυλίες μετά την πρωτοφανή ζήτηση για την περιοδεία τους

Οι νέες συναυλίες των Oasis θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου του 2025.

Οι Oasis θα πραγματοποιήσουν δύο ακόμη συναυλίες στο Γουέμπλεϊ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσής τους και την νέα τους περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία το 2025.

Οι επιπλέον ημερομηνίες ανακοινώθηκαν «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης», και αφού οι Oasis και η Ticketmaster δέχτηκαν πυρά καθώς ορισμένα εισιτήρια κατέληξαν να κοστίζουν υπερδιπλάσια λόγω της τιμολόγησης «σε ζήτηση».

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια θαυμαστές περιμένουν να αγοράσουν ένα εισιτήριο

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια θαυμαστές των Oasis σε 158 χώρες περίμεναν να αγοράσουν το πολυπόθητο χαρτάκι αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της Permanent Press Media.

Τα νέα εισιτήρια και η διάθεση τους

«Τα εισιτήρια θα πωληθούν με μια κλιμακωτή διαδικασία ψηφοφορίας μόνο με πρόσκληση. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ψηφοφορία θα ανοίξουν πρώτα στους πολλούς οπαδούς του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν τα κατάφεραν στην αρχική πώληση με την Ticketmaster. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η θρυλική μπάντα από το Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το Deadline, oι νέες συναυλίες των Oasis θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου του 2025.

«Όσον αφορά τα αναφερόμενα παράπονα που είχαν πολλοί αγοραστές σχετικά με τη λειτουργία του δυναμικού εισιτηρίου: πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι Oasis αφήνουν τις αποφάσεις για την έκδοση εισιτηρίων και την τιμολόγηση εξ ολοκλήρου στους υποστηρικτές, όπως και τη διαχείρισή τους και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε επίγνωση ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δυναμική τιμολόγηση», αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι διοργανωτές.

Με πόσα, όμως, χρήματα τα αδέρφια Γκάλαχερ άφησαν στην άκρη τις διαμάχες τους και επιστρέφουν στη σκηνή; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Oasis έχουν αφήσει πίσω τους τις κόντρες για περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα είναι τα χρήματα που τους δίνουν για να επανέλθουν παρέα στη σκηνή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το επόμενο καλοκαίρι, οι Oasis θα ανέβουν στο stage μετά από 15 χρόνια και μάλιστα δίνοντας μια σειρά από δέκα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ – σπάζοντας έτσι το πρόσφατο ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ.

Η περιοδεία των Oasis θα είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Βρετανία, καθώς θα περάσει σίγουρα από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο. Πότε θα το μάθουμε; Όταν θα θέλουν τα αδέρφια Γκάλαχερ.

Only in

«Μετράει η κάθε μέρα…» - Τι κρύβει η (νέα) προ ΔΕΘ εντολή του Μητσοτάκη στους υπουργούς για… μετά τη ΔΕΘ

Να γυρίσει το κλίμα απογοήτευσης που αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση – Οι προσθαφαιρέσεις στο καλάθι παροχών και τα ακροατήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024