Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το ανατρεπτικό καρέ της Κένταλ Τζένερ «έριξε» το internet

Το ανατρεπτικό καρέ της Κένταλ Τζένερ «έριξε» το internet

Η Κένταλ Τζένερ άλλαξε look και εμφανίστηκε με ένα shaggy bob, το οποίο αναδεικνύει τα δυνατά της χαρακτηριστικά.

Η Κένταλ Τζένερ είναι πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της Calvin Klein για το Φθινόπωρο 2024 και πόζαρε με ένα φρέσκο hair look που μας ενθουσίασε! Η φωτογράφιση έγινε σε σκηνοθεσία του Μερτ Αλας και η καμπάνια μας δείχνει την Κένταλ με έναν αέρα ανανέωσης να περπατά στην παραλία και να ποζάρει με ένα νοσταλγικό ύφος.

Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε με ένα shaggy bob, το οποίο αγκάλιαζε το πρόσωπό της και αναδείκνυε τα δυνατά της χαρακτηριστικά, δίνοντας μία πιο edgy αισθητική στην συνολική της εικόνα. Και αν αναρωτιέστε ποια σας θυμίζει, σας έχουμε την απάντηση. Φυσικά την Κρις Τζένερ!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κένταλ δέχεται σχόλια ότι μοιάζει με τη μητέρα της. Το 2017, η Τζένερ περπάτησε στην πασαρέλα του Τομ Φορντ με ένα pixie hair look, και στα παρασκήνια το μοντέλο σκέφτηκε αν θα δοκιμάσει αυτό το look και στη ζωή της. «Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί πραγματικά μέχρι τώρα», είχε δηλώσει. «Αλλά νομίζω ότι μοιάζω πολύ στη μητέρα μου».

Από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το shaggy bob είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και μία υπέροχη πρόταση για μία φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά σας. Συνδυάζει το μοντέρνο shag με το κλασικό bob και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ανεπιτήδευτο και ανέμελο από τη μία πλευρά, κομψό και απλό από την άλλη. Οι «γλυκιές» ασυμμετρίες χαρίζουν μια δροσερή νότα και το μήκος που φτάνει πάνω από τους ώμους το κάνει πρακτικό και άκρως νεανικό.

* Πηγή: Grace

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024