Η Κένταλ Τζένερ είναι πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της Calvin Klein για το Φθινόπωρο 2024 και πόζαρε με ένα φρέσκο hair look που μας ενθουσίασε! Η φωτογράφιση έγινε σε σκηνοθεσία του Μερτ Αλας και η καμπάνια μας δείχνει την Κένταλ με έναν αέρα ανανέωσης να περπατά στην παραλία και να ποζάρει με ένα νοσταλγικό ύφος.

Η Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε με ένα shaggy bob, το οποίο αγκάλιαζε το πρόσωπό της και αναδείκνυε τα δυνατά της χαρακτηριστικά, δίνοντας μία πιο edgy αισθητική στην συνολική της εικόνα. Και αν αναρωτιέστε ποια σας θυμίζει, σας έχουμε την απάντηση. Φυσικά την Κρις Τζένερ!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κένταλ δέχεται σχόλια ότι μοιάζει με τη μητέρα της. Το 2017, η Τζένερ περπάτησε στην πασαρέλα του Τομ Φορντ με ένα pixie hair look, και στα παρασκήνια το μοντέλο σκέφτηκε αν θα δοκιμάσει αυτό το look και στη ζωή της. «Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί πραγματικά μέχρι τώρα», είχε δηλώσει. «Αλλά νομίζω ότι μοιάζω πολύ στη μητέρα μου».

View this post on Instagram

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το shaggy bob είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και μία υπέροχη πρόταση για μία φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά σας. Συνδυάζει το μοντέρνο shag με το κλασικό bob και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

View this post on Instagram

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Ανεπιτήδευτο και ανέμελο από τη μία πλευρά, κομψό και απλό από την άλλη. Οι «γλυκιές» ασυμμετρίες χαρίζουν μια δροσερή νότα και το μήκος που φτάνει πάνω από τους ώμους το κάνει πρακτικό και άκρως νεανικό.

* Πηγή: Grace