Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Έκλεψε την παράσταση στo κόκκινο χαλί της Βενετίας με ένα επιβλητικό headpiece

Lady Gaga: Έκλεψε την παράσταση στo κόκκινο χαλί της Βενετίας με ένα επιβλητικό headpiece

Η Lady Gaga υπενθύμισε σε όλους ότι είναι η Mother Monster.

Η Lady Gaga, γνωστή για τις τολμηρές και avant garde εμφανίσεις της, κατάφερε για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει στο πρώτο μεγάλο κόκκινο χαλί του press tour για την πολυαναμενόμενη ταινία Joker: Folie à Deux.

Η σταρ έφτασε με έναν αέρα απόλυτης αυτοπεποίθησης, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα Christian Dior Haute Couture με εντυπωσιακές, ογκώδεις πτυχώσεις στο κάτω μέρος της φούστας, το οποίο συνδύασε με διαμάντια Tiffany & Co., τραβώντας τα βλέμματα όλων. Η επιλογή του μεγάλου, κρεμαστού διαμαντένιου κολιέ προσέθεσε μια επιπλέον δόση πολυτέλειας στην εμφάνισή της.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Αυτό, όμως, που πραγματικά ανέδειξε την εμφάνισή της και έκλεψε την παράσταση ήταν το επιβλητικό μαύρο δαντελένιο headpiece του διάσημου σχεδιαστή Philip Treacy. Η Gaga για άλλη μια φορά απέδειξε την ικανότητά της να μετατρέπει το κάθε της outfit σε έργο τέχνης, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στη μοναδικότητα του λουκ. Η επιλογή αυτού του θεαματικού headpiece δεν ήταν απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά ένα κομψό statement, το οποίο έδωσε έναν αέρα μυστηρίου και μεγαλείου, προσθέτοντας μια εμβληματική πινελιά στο συνολικό στιλ της.

Ο Philip Treacy είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και αναγνωρισμένους καπελάδες στον κόσμο, γνωστός για τις καινοτόμες και καλλιτεχνικές δημιουργίες του. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, όπως ο Alexander McQueen και η Chanel, ενώ οι δημιουργίες του έχουν φορεθεί από τις μεγαλύτερες διασημότητες, καθώς και από μέλη βασιλικών οικογενειών. Τα σχέδιά του, γεμάτα θεατρικότητα και πρωτοτυπία, είναι γνωστά για την ικανότητά τους να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την τέχνη, δημιουργώντας κομμάτια που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα.

Photo by Franco Origlia/Getty Images

Με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky, να ποζάρει στο πλευρό της, αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί. Η Gaga, φυσικά, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι μόνο με το απαράμιλλο στυλ της αλλά και με την αδιαμφισβήτητη προσωπικότητά της.

Αυτή η εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βενετία ήταν η κορύφωση μιας σειράς καλοσχεδιασμένων looks. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε κλέψει τα φλας των φωτογράφων κατά το photo call της ταινίας, φορώντας ένα άλλο ολόμαυρο Dior σύνολο, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια Tiffany & Co. και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin. Το προηγούμενο βράδυ, σε δείπνο της Warner Bros., είχε εμφανιστεί με ένα κόκκινο ζιβάγκο φόρεμα του Ferragamo, ενισχύοντας τη θέση της ως απόλυτης fashion icon.

Η Lady Gaga δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, είτε με τις στιλιστικές της επιλογές είτε με το ταλέντο της. Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε στη νέα της ερμηνεία ως Harley Quinn στο Joker: Folie à Deux, όπως και στο νέο single από το έβδομο άλμπουμ της, που όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Αλλά μέχρι τότε, αυτή η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2024 θα μείνει αξέχαστη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η Lady Gaga είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της μόδας που χαρακτηρίζεται από τον παράγοντα του σοκ.

πηγή: grace.gr

Only in

«Μετράει η κάθε μέρα…» - Τι κρύβει η (νέα) προ ΔΕΘ εντολή του Μητσοτάκη στους υπουργούς για… μετά τη ΔΕΘ

Να γυρίσει το κλίμα απογοήτευσης που αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση – Οι προσθαφαιρέσεις στο καλάθι παροχών και τα ακροατήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024