Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Money, money, money: Τα δύο ζώδια που θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται

Money, money, money: Τα δύο ζώδια που θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται

Ποια ζώδια «εκμεταλλεύονται» την ενέργεια του Πλούτωνα για οικονομική επέκταση και περισσότερα χρήματα.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τα ζώδια – συνδέεται με τον ανασχηματισμό και τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας και πάντα ξεκινά τη μεταμορφωτική του πορεία από μέσα προς τα έξω. Μας πιέζει να εξελιχθούμε και να πλησιάσουμε περισσότερο σε αυτό που προοριζόμαστε, ωστόσο η πορεία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Συνήθως όταν παίρνουμε σημαντικές και καταλυτικές αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, με κάποιον τρόπο ο Πλούτωνας είναι παρών.

Αυτή τη φορά ο Πλούτωνας, έχει περάσει στον Αιγόκερω για τελευταία φορά στη ζωή μας. Αυτή είναι η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας επισκέπτεται τον Αιγόκερω ανάδρομος ή ορθός, τουλάχιστον για όσο θα ζήσουμε εμείς, αφού στον Αιγόκερω θα ξαναπεράσει μετά από 250 χρόνια. Η σύντομη επιστροφή του σε αυτό το ζώδιο κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο που άνοιξε το 2008 όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στον Αιγόκερω.

Οι νέες αυτές αλλαγές στη θέση του Πλούτωνα θα μπορούσαν να ερμηνευθούν με πολλούς τρόπους και θα επηρεάσουν διαφορετικά το κάθε ζώδιο και ωροσκόπο. Πέρα από την σκοτεινή μας πλευρά που έρχεται στο προσκήνιο και τις αποκαλύψεις μυστικών, ο Πλούτωνας έχει και τα θετικά του, ειδικά σε θέματα οικονομικών.

Σύμφωνα με την αστρολογία τα ζώδια που θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη του Πλούτωνα για οικονομική επέκταση και περισσότερα χρήματα, είναι τα εξής:

Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να αποταμιεύσετε, να οραματιστείτε τις επιτυχίες της και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Ήδη ο Σεπτέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να οργανωθείτε και να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και κυρίως στα οικονομικά σας. Ένα ακόμη θετικό στοιχεία είναι το γεγονός πως η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, που σημαίνει πως εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ακόμη περισσότερη εύνοια σε θέματα διαχείρισης σπιτιού και οικονομικών. Τώρα είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας εξελίξουν οικονομικά, να βρείτε ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα, αλλά και για να αλλάξετε όλα όσα σας ζημιώνουν. Επομένως μην φοβηθείτε τις αλλαγές και εστιάστε σε όσα θα σας φέρουν περισσότερα αγαθά και επέκταση. Αν σκέφτεστε καιρό να κάνετε ένα επιχειρηματικό βήμα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ζυγός

Είσαστε στους ευνοημένους αυτού του διαστήματος, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας, σας βοηθούν να πετύχετε στόχους, οικονομικές επιτυχίες, αλλά και επεκτάσεις σε κάθε τομέα. Θα είναι μια μεταμορφωτική περίοδος για εσάς, ενώ είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εξελιχθείτε και να πάτε μπροστά. Είναι ώρα να αφήσετε τους φόβους σας πίσω, να εμπιστευτείτε άτομα που λέει το ένστικτό σας και να ρισκάρετε για το καλύτερο. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και με πολλή δουλειά και προσπάθεια, ο δρόμος προς την οικονομική σας επέκταση είναι ήδη στρωμένος. Με λίγα λόγια, το επόμενο διάστημα, α φέρει ευκαιρίες και περισσότερα χρήματα για να υλοποιήσεις επιτέλους projects που έχουν παγώσει.

* Πηγή: Grace

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024