Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Vive la France: Οι Παριζιάνες δείχνουν τα haircuts του φθινοπώρου

Vive la France: Οι Παριζιάνες δείχνουν τα haircuts του φθινοπώρου

Ποια haircuts λατρεύουν οι γαλλίδες αυτή τη στιγμή; Ορίστε τρεις ιδέες για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Η νέα σεζόν είναι εδώ και αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας, ξεκινήστε από τα μαλλιά σας. Οι Γαλλίδες έχουν αναμφίβολα τις καλύτερες ιδέες που δίνουν χαρακτήρα και στιλ σε όλη την εμφάνιση. Έχουν το χάρισμα να επιλέγουν πάντα τα πιο stylish αλλά και διαχρονικά haircuts που αξίζει να δοκιμάσετε και εσείς αυτό το φθινόπωρο και αναβαθμίστε αμέσως την εικόνα σας.

Ένα από τα μυστικά των Γαλλίδων είναι η ανεπιτήδευτη ομορφιά. Η συνταγή για το τέλειο «γαλλικό» κούρεμα είναι απλή, αρκεί τα μαλλιά σας να δείχνουν περιποιημένα και παράλληλα effortless.

Αυτή τη περίοδο, ξεχωρίσαμε τα πιο δημοφιλή κουρέματα που ζητούν οι Γαλλίδες. Ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο που οι αγαπημένες μας stars αλλά και τα it girls έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις με τα παρακάτω hair look.

Από κομψά καρέ μέχρι μακριά μαλλιά με αφέλειες, τα haircuts τους ξεχωρίζουν για το στιλ και τη φυσικότητά τους.

Αν ετοιμάζεστε λοιπόν για την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, εδώ θα βρείτε όλη την απαραίτητη έμπνευση με την σφραγίδα των Parisian girls.

#1. Γαλλικό καρέ

Η Lily Collins για χάρη της σειράς «Emily in Paris» έκανε το ωραιότερο καρέ της σεζόν. Επέλεξε μάλιστα κλασικό στιλ είναι το πολύ κοντό μήκος, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των χειλιών και έχει πιο στρογγυλεμένο με άκρες γυρισμένες προς τα μέσα. Αν θέλετε μία τολμηρή αλλαγή που θα αλλάζει την εικόνα σας αμέσως, κάντε το σαν την Lily!

#2. Γαλλικές αφέλειες

Όταν σκεφτόμαστε «αφέλειες» μας έρχονται κατευθείαν στο νου οι Γαλλίδες. Αγαπούν τις πιο ανάλαφρες, αραιές και όχι τις πιο βαριές. Το ζητούμενο είναι πάντα να ολοκληρώνουν κάθε χτένισμα με έναν φρέσκο και δροσερό τρόπο κάνοντας το τελικό look ανεπιτήδευτο!

#3. Shag

Ένα ακόμη haircut που λατρεύουν οι Γαλλίδες είναι το shag. Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το φιλάρισμα. Μέρος αυτής της je ne sais quoi αύρας τους είναι και το κούρεμα που αγαπούν οι περισσότερες από αυτές, το οποίο δεν είναι άλλο από το shag. Οι ανέμελες αφέλειες και το φιλάρισμα στα μήκη είναι τα χαρακτηριστικά του κουρέματος αυτού, το οποίο πρώτη φορά είδαμε τη δεκαετία του 1970 στην Farrah Fawcett.

* Πηγή: Grace

Only in

Μεταναστευτικό: Από τις βάρκες στα ταχύπλοα οι διακινητές

Με αναβαθμισμένα σκάφη, ιστιοφόρα, ακόμη και jet ski περνούν πλέον οι διακινητές τους πρόσφυγες από τα τουρκικά παράλια στην Ελλάδα ή στην Ιταλία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024