Η Alter Ego Media, μέσω του Οικονομικού Ταχυδρόμου συμμετέχει πάλι φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ενισχύοντας την παρουσία του με ένα πλήρως αναβαθμισμένο studio για συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.

Για το 2024, ο χώρος του OT στη ΔΕΘ έχει επεκταθεί, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερο studio, καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την υποδοχή και φιλοξενία καλεσμένων, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για την κάλυψη όλων των εξελίξεων της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του, το ανανεωμένο studio θα φιλοξενήσει ζωντανές συνεντεύξεις με κορυφαίους εκπροσώπους του πολιτικού, επιχειρηματικού και οικονομικού χώρου. Με γνώμονα την αμεσότητα και την ποιότητα της ενημέρωσης, το studio του ΟΤ στη ΔΕΘ έχει σχεδιαστεί με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, εξασφαλίζοντας άψογη ροή και ευκρίνεια ήχου και εικόνας.

Ο Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων της Alter Ego Media, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η συμμετοχή μας στη ΔΕΘ είναι μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούμε ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων και να αναδείξουμε τη δυναμική του ιστορικού μέσου. Φέτος, με την επέκταση του studio και τη δημιουργία χώρου για καλεσμένους, επιδιώκουμε να προσφέρουμε πληρέστερη ενημέρωση στους αναγνώστες μας, φιλοξενώντας ζωντανές συζητήσεις με προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στο πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη ΔΕΘ στο ot.gr».

Η πλήρης κάλυψη της ΔΕΘ, με αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και ρεπορτάζ, θα είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο ot.gr, προσφέροντας συνεχή πρόσβαση στην καρδιά των εξελίξεων.

Σχετικά με την Alter Ego Media

Η Alter Ego Media είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Με περισσότερους από 1.100 εργαζομένους, αποτελεί ταυτόχρονα τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στην Ελλάδα.

Στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνονται ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εμβληματικά και ιστορικά ειδησεογραφικά μέσα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σημείο αναφοράς για την Αlter Ego Media αποτελεί η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή πύλη ΙΝ.GR.

Ο Όμιλος κατέχει επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό MY RADIO, την εταιρεία παραγωγής ALTER EGO STUDIOS και την εταιρεία περιεχομένου MORE MEDIA.

Με όχημα το πάθος για υπεύθυνη ενημέρωση, πολυφωνία αλλά  και ποιοτική ψυχαγωγία, η Alter Ego Media επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και μετασχηματίζεται σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group.

www.alteregomedia.org