Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρικό πορτοφόλι: Πώς θα επιλέξετε το σωστό

Ανδρικό πορτοφόλι: Πώς θα επιλέξετε το σωστό

Το πορτοφόλι είναι κάτι που δεν αλλάζουμε καθημερινά.

Η σημασία του ανδρικού πορτοφολιού είναι ίση με τη γυναικεία τσάντα. Θα πρέπει να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ, την προσωπικότητα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του. Οι άνδρες μπορούν να ντύνονται καλά με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, αλλά πάντα μπερδεύονται με την επιλογή ενός κατάλληλου πορτοφολιού επειδή διατίθεται σε διαφορετικά στυλ, τύπους και μεγέθη.

Δεδομένου ότι το πορτοφόλι είναι ένα αξεσουάρ που δεν μπορεί να αλλάξει καθημερινά, η επιλογή ενός υψηλής ποιότητας, ανθεκτικού και λειτουργικού πορτοφολιού είναι απαραίτητη.

Για παράδειγμα, τα κλασικά δίπτυχα δερμάτινα πορτοφόλια είναι ευρύχωρα, μινιμαλιστικά και διαχρονικά. Είτε αγοράζετε δερμάτινα πορτοφόλια για τον εαυτό σας είτε για δώρο, ένα ιδανικό πορτοφόλι μπορεί να μεταφερθεί με διάφορα ρούχα, casual ή επίσημα.

Σκεφτείτε το μέγεθος

Το πορτοφόλι είναι το μόνο πράγμα που κουβαλάει ένας άντρας για να μεταφέρει σημαντικά πράγματα, όπως κάρτες και φυσικά χρήματα. Επομένως, ένα πορτοφόλι θα πρέπει να είναι ευρύχωρο για να χωράει μια ποικιλία αντικειμένων.

Ένα πορτοφόλι με πολλαπλές θήκες, όπως διπλό ή τρίπτυχο σχέδιο, είναι πολύ καλύτερη επιλογή εάν έχετε πολλές κάρτες.

Επιλέξτε το σωστό υλικό

Το πορτοφόλι είναι κάτι που δεν αλλάζουμε καθημερινά. Τα δερμάτινα πορτοφόλια είναι η καλύτερη επιλογή αφού είναι αριστοκρατικά και ανθεκτικά. Αλλά δεν είναι όλα τα δερμάτινα πορτοφόλια φτιαγμένα εξίσου.

Εξετάστε την ποιότητα του δέρματος πριν επενδύσετε σε ένα ακριβό πορτοφόλι.

Κάθε φορά που επιλέγετε ένα δερμάτινο πορτοφόλι για άνδρες, εστιάστε στην ομαλότητα γιατί η σκληρή και συμπαγής επιφάνεια του πορτοφολιού μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

Σκεφτείτε το «xρώμα»

Τα πορτοφόλια έχουν ποικιλία στυλ και χρωμάτων, οπότε αφιερώστε αρκετό χρόνο για να επιλέξετε το σωστό. Τα τυπικά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ ταιριάζουν καλά με κάθε χρωματικό ντύσιμο.

Αυτά τα βασικά χρώματα είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για μια επιλογή δώρου, ειδικά όταν είστε σίγουροι για τη γεύση του δέκτη.

Ελέγξτε τη χωρητικότητα

Δεδομένου ότι το πορτοφόλι μεταφέρει πολλά πράγματα, το πορτοφόλι πρέπει να έχει πολλές θήκες για να διατηρεί τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, τους λογαριασμούς, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Με πολλά τμήματα, θα είναι εύκολο για να οργανώσει τα υπάρχοντά του, διευκολύνοντάς τα να τα βρει και προστατεύοντάς τα από ζημιές, συμπεριλαμβανομένων ζημιών όπως γρατσουνιές, φθορά κ.λπ.

Τέλος, πολλοί άντρες επιλέγουν πορτοφόλια σε στυλ θήκης που διαθέτουν θέσεις για τις πιστωτικές σας κάρτες.

Όποιο στυλ πορτοφολιού και αν ψάχνετε θα το βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και το πορτοφόλι σας θα σας παραδοθεί γρήγορα και άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Only in

«Δεν μπορούσα να πω όχι»: Οργή για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία

Γονείς και ακτιβιστές ζήτησαν από τις αρχές εκπαίδευσης και υγείας να τερματίσουν την πρακτική που απαιτεί από τα παιδιά να γδύνονται για τις υγειονομικές εξετάσεις στα σχολεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024